Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Familiesuite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Electra Palace passer for alle i familien. Her venter et herlig All Inclusive-program som inkluderer det meste. Fire restauranter og du kan velge mellom å spise asiatisk, italiensk eller noe fra landene øst i Middelhavet. Mellom slagene kan du delta på en avslappende yoga-time, spille tennis eller meditere og så hente barna i barneklubben. Hvorfor ikke teste kite-surfing?

Electra Palace har et stort bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng samt en poolbar. Solsenger og parasoller er inkludert både ved bassenget og på stranda. Bassenghåndklær kan du låne. Det er også et innendørsbasseng med aldersgrense 16 år.

I bufférestauranten Beach Socially inntar du frokosten, lunsjen og middagen. Der er det også gresk aften en kveld i uka. I à la carte-restauranten Al Convento spiser du italiensk, blant annet pizza stekt i vedovn. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. I Asian Fusion er inspirasjonen hentet fra de ulike asiatiske landene og i Orientalista kan du spise blant annet Souvlaki og kebab fra landene øst i Middelhavet. Sugar Cube serverer godsaker som desserter, iskrem, afternoon tea og kaffe, her kan du også innta en senere frokost.

I hotellets poolbar serveres drikke og en kveld i uka spille en DJ herlig musikk. Philoxenia Bar er baren i lobbyen og her kan du ta deg en kopp kaffe, et glass vin eller en cocktail før maten og i Lounge Bar er det en roligere atmosfære med livemusikk. Hotellet har ytterligere to barer som ligger utendørs, Sea-Cret og Waves Beach Bar.

Electra Palace har et spa med dampbadstue, badstue og skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Hotellet tilbyr yoga, Tai-chi, meditasjon, pilates, stretching og fotturer samt vanngymnastikk, cross-training og zumba. Her er det også en tennisbane, treningsrom, et innendørsbasseng, bordtennis, sandvolleyball og fotball. Vannsporter som for eksempel seiling og kitesurfing mot avgift. Leksjoner i windsurfing og tennis mot avgift.

Aldersgrense for innendørsbassenget og spaet er 16 år.

Internasjonal barneklubb for barn i 4-11 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi på hele hotellet. Parkering. Minimarked. 1,5 kilometer til Ialyssos og 7 kilometer til Rhodos by. Strand- og turistområde med lokaltrafikk. Flytrafikken kan være forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Beach Socially kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i Sugar Cube kl. 10.30-11.45.
 • Lunsjbuffé i restauranten Beach Socially kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i à la carte-restauranten Al Convento kl. 13.00-15.00.
 • Lunsj i à la carte-restauranten Orientalista kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Beach Socially kl. 18.30-21.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Al Convento kl. 19.00-23.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Orientalista kl. 19.00-20.30.
 • Middag i à la carte-restauranten Asian Fusion kl. 19.00-22.00.
 • Espresso, caffè latte, cappuccino, te, desserter og iskrem i Sugar Cube kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.45.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Ialyssos, Ixia & Kremasti

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Avra Beach

Avra Beach er et fint All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde som ligger frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Rodos Palace

Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis Beach Rhodes

All Inclusive-hotellet Oceanis Beach Rhodes ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år. Så ønsker å feriere på et hipt og barnefritt hotell med håndplukkede DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende drinker er det hit du skal komme.

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med lyse og pent innredede rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!

Filmar

Filmar er et enkelt hotell som ligger nært strand i Ixia. I gangavstand ligger sentrum med butikker og restauranter, men også barer og noen roligere kveldsfornøyelser. Her bor du i enkle dobbeltrom og frokosten er inkludert.

Pylea Beach

Pyela Beach ligger nært stranda i utkanten av Ialyssos på Rhodos. Bassengområdet strekker seg ned mot stranda som egner seg godt både til windsurfing og andre vannsporter. Vil du bare ta det med ro og nyte dagen med en god bok i skyggen er det solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda.

Heleni Beach

Heleni Beach er et enkelt familiedrevet hotell i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. På hotellet er det en solterrasse med et basseng og en kombinert bar og restaurant. Til den fine stranda er det bare noen minutters gange. Kanskje vil du teste windsurfing som er populært i dette området?

Bayside Hotel Katsaras

Bayside Hotel Katsaras i Kremasti på Rhodos vestkyst er et ideelt hotell for familien når sol og bad står i fokus! I hotellets hage er det et basseng med en seksjon for barn, og stranda ligger rett over gata. Det er også en bar ved bassenget og en bar/taverna nede på stranda.

Maritime

Maritime er et enklere leilighetshotell i Kremasti på Rhodos vestkyst. Her bor du i romslige leiligheter i rolige, barnevennlige omgivelser. På hotellet er det et basseng med barneseksjon og til stranda, der du kan teste vannsporter, er det gangavstand.

Katia

Katia er et hyggelig leilighetshotell og passer for både familier og par. Her bor du i gangavstand til stranda og hovedgata i Ixia. Hotellet har flere fine basseng og du kan bestille rom eller leilighet med utgang til et delt basseng. I hotellets restaurant kan du nyte greske retter, italienske smaker samt burgere og iskrem.