Rodos Palace

Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom Garden Wing for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter Garden Wing for 2-4 personer. Superiorrom for 2 personer/2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin resepsjon og fint bassengområde - nærme stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Rodos Palace ligger ved stranda i Ixia på den nordvestre delen av Rhodos. Hotellet består av en hovedbygning og et område som kalles Garden Wing.

Her er det et pent bassengområde med flere basseng, inkludert innendørsbasseng og et separat barnebasseng. Det er også et nybygd barnebasseng med vannsklier for de yngste barna. Solsenger og parasoller, samt badehåndklær mot depositum. Snack-/poolbar.

Hotellet har flere restauranter, blant annet to bufférestauranter og flere à la carte restauranter. I bufférestauranten Ambrosia kan du innta frokost, lunsj og middag, fire à la carte-restauranter som serverer henholdsvis italiensk, gresk og orientalsk mat samt gourmetrestauranten 12 Nessia. Poolrestauranten serverer enklere måltider på dagtid. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk (menn må ha langbukse) gjelder til middag gjelder i alle restaurantene. Hotellet har også seks barer derav en sportsbar og en eksklusive VIP-lounge som ligger i 16 ende etasje.

Spaavdeling og treningsrom mot avgift. Tennis og biljard mot avgift. Bordtennis. Aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning flere ganger i uka (15.5-15.10).

Wifi inkludert i fellesområdene. Nivåforskjeller og trapper (alltid ramper) inne på hotellområdet. For å komme til stranda går man via en gangtunnel. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Ambrosia kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Ambrosia kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Ambrosia kl. 19.00-21.30. Du kan også spise middag i de tre à la carte-restaurantene mot en avgift på 10 euro per person. Bordreservasjon kreves.
 • Gyros, pizza, varme og kalde sandwicher, frukt, iskrem, kaker og desserter i restauranten La Terrasse kl. 11.00-24.00.
 • Iskrem og pannekaker til barna i Family Club-restauranten i perioden 20. juni til 10. september kl. 10.00-24.00
 • Ubegrenset med forfriskninger , øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

All Inclusive Ultra omfatter alt over samt følgende:

 • Frokost-, lunsj- og middagsbuffé i restauranten Gallery.
 • Brunsj i restauranten La Terrasse kl. 11.00-12.00.
 • Lunsj eller middag i de fire à la carte-restaurantene Meze, Bel Passo, Alexander the Great Food Rails og 12 Nessia.
 • Ubegrenset med internasjonale og lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-20.00.
 • Tilgang til hotellets VIP-lounge i 16ende etasje.
 • Minibaren på rommet som etterfylles hver dag med vann, brus, øl, vin, chips, sjokolade og nøtter.
 • Fersk frukt ved bassenget i perioden juni-august.
 • Inngang til Museum of Greek Moderna Art
 • Love is around - musserende vin og frukt til din uteplass etter kl. 21.00. Gjelder en gang per opphold.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Ialyssos, Ixia & Kremasti

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Avra Beach

Avra Beach er et fint All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde som ligger frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis Beach Rhodes

All Inclusive-hotellet Oceanis Beach Rhodes ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år. Så ønsker å feriere på et hipt og barnefritt hotell med håndplukkede DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende drinker er det hit du skal komme.

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med lyse og pent innredede rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!

Filmar

Filmar er et enkelt hotell som ligger nært strand i Ixia. I gangavstand ligger sentrum med butikker og restauranter, men også barer og noen roligere kveldsfornøyelser. Her bor du i enkle dobbeltrom og frokosten er inkludert.

Pylea Beach

Pyela Beach ligger nært stranda i utkanten av Ialyssos på Rhodos. Bassengområdet strekker seg ned mot stranda som egner seg godt både til windsurfing og andre vannsporter. Vil du bare ta det med ro og nyte dagen med en god bok i skyggen er det solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda.

Heleni Beach

Heleni Beach er et enkelt familiedrevet hotell i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. På hotellet er det en solterrasse med et basseng og en kombinert bar og restaurant. Til den fine stranda er det bare noen minutters gange. Kanskje vil du teste windsurfing som er populært i dette området?

Bayside Hotel Katsaras

Bayside Hotel Katsaras i Kremasti på Rhodos vestkyst er et ideelt hotell for familien når sol og bad står i fokus! I hotellets hage er det et basseng med en seksjon for barn, og stranda ligger rett over gata. Det er også en bar ved bassenget og en bar/taverna nede på stranda.

Maritime

Maritime er et enklere leilighetshotell i Kremasti på Rhodos vestkyst. Her bor du i romslige leiligheter i rolige, barnevennlige omgivelser. På hotellet er det et basseng med barneseksjon og til stranda, der du kan teste vannsporter, er det gangavstand.

Katia

Katia er et hyggelig leilighetshotell og passer for både familier og par. Her bor du i gangavstand til stranda og hovedgata i Ixia. Hotellet har flere fine basseng og du kan bestille rom eller leilighet med utgang til et delt basseng. I hotellets restaurant kan du nyte greske retter, italienske smaker samt burgere og iskrem.