Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer. Familierom for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stort utvalg av mat, mye frukt. stille sone ved bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 80 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er det perfekte All Inclusive-hotell i Ixia på Ialyssos-kysten. Her kan du ta med deg hele familien eller bare du og en venn eller kjæreste. Velg mellom fine dobbeltrom med fantastisk havutsikt eller et familierom med plass for opptil fem personer. Hotellet har en stort All Inclusive-program og her er det åtte restauranter å velge blant. Akti Imperial ligger like ved rullesteinstranda og her kan du tilbringe dagen og kanskje ta en iskrem eller to til lunsj?

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham har tre basseng, et hovedbasseng, med lazy river, et basseng med vannsklier for barn og et relaxbasseng med aldersgrense 18 år. Hovedbassenget er 145 cm dypt og barn kan kun være i bassenget under oppsyn av en foresatt, dette gjelder også i bassenget med vannsklier for barn. Fra bassengområdet går det en tunnel til stranda så man trenger ikke krysse veien. Ved bassengene og på stranda er det solsenger og parasoller å låne. Basseng- og strandhåndklær kan hentes uten kostnad i hotellets spa.

Akti Imperial har ni restauranter og fem barer. I Epicurus bufférestaurant spiser du frokost, lunsj og middag. I restaurantene Jolly Chef, Olivers Chef og Express er det buffé og så er det fem à la carte-restauranter som er åpne på kveldstid. I à la carte-restaurantene kan du blant annet spise gresk, asiatisk, italiensk og grillet fisk. I de fem barene, hvorav to poolbarer og en bar ved stranda d, kan du ta noe godt å drikke. Strandbaren er åpen kl. 10.00-24.00.

På hotellet er det et spa som ikke drives av hotellet, der du kan nyte badstue, dampbadstue, innendørsbasseng, jacuzzi, massasje og skjønnhetsbehandlinger, alle mot avgift. Det er også et velutstyrt treningsstudio der du kan trene uten avgift.

På stranda er det et vannsportsenter (drives ikke av hotellet) der du kan velge mellom vannsporter, for eksempel SUP, windsurfing, kano, pedalbåter og seilbåt. Som gjest på Akti Imperial får du 20% rabatt. På hotellet er det et minimarked, suvenirbutikk, flysimulator, 7D-kino, arkadespill og to klesbutikker. Noen kvelder i uka organiseres gresk aften med sang og dans og flere kvelder i uka er det show og i Olivers poolbar spilles livemusikk. For familiens minste er det en barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4 til 12 år. På hotellet er det også to tennisbaner, basketball bane, bordtennis, dart og bueskyting. Vil du holde deg i form i ferien organiseres turer, dansetimer, aerobics-timer, yoga og vanngymnastikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. 4 kilometer til Gamlebyen i Rhodos by. Det går også busser til Rhodos by og cirka 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Epicurus kl. 7.00-10.30.
 • I perioden 1. juni til 30. september serveres det frokost også i restauranten Oliver Chef kl. 9.00-12.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Epicurus kl. 12.30-14.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Jolly Chef kl. 12.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Olivers Chef kl. 12.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Epicurus kl. 18.30-22.00.
 • Snacks, desserts og frukt i restauranten Jolly Chef kl. 10.00-24.00.
 • Snacks, desserts og frukt i restauranten Olivers Chef kl. 10.00-24.00.
 • En middag per uke i à la carte-restaurantene Asteria (gresk kjøkken), Red Elephant (asiatisk kjøkken), Lucullus (gresk kjøkken), Marco Polo (italiensk kjøkken) og Grilled Fish & Meat. Reservasjon kreves til de to bordsettingene kl. 19.00-20.15 og 20.15-21.30.
 • Dessertbuffé og crêpes kl. 23.00-24.00.
 • Salater, frukt, desserter, ost, varme og kalde retter fra buffé, brus, øl og vin i restauranten Express kl. 22.30-6.00.
 • Lunsjpakke, bestilles senest dagen før.
 • Minibar på rommet som fylles daglig med vin, øl, brus, juice og vann.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og noen internasjonale drinker i en av barene kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder hele avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ialyssos, Ixia & Kremasti

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Avra Beach

Avra Beach er et fint All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde som ligger frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Rodos Palace

Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis Beach Rhodes

All Inclusive-hotellet Oceanis Beach Rhodes ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år. Så ønsker å feriere på et hipt og barnefritt hotell med håndplukkede DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende drinker er det hit du skal komme.

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med lyse og pent innredede rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!

Filmar

Filmar er et enkelt hotell som ligger nært strand i Ixia. I gangavstand ligger sentrum med butikker og restauranter, men også barer og noen roligere kveldsfornøyelser. Her bor du i enkle dobbeltrom og frokosten er inkludert.

Pylea Beach

Pyela Beach ligger nært stranda i utkanten av Ialyssos på Rhodos. Bassengområdet strekker seg ned mot stranda som egner seg godt både til windsurfing og andre vannsporter. Vil du bare ta det med ro og nyte dagen med en god bok i skyggen er det solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda.

Heleni Beach

Heleni Beach er et enkelt familiedrevet hotell i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. På hotellet er det en solterrasse med et basseng og en kombinert bar og restaurant. Til den fine stranda er det bare noen minutters gange. Kanskje vil du teste windsurfing som er populært i dette området?

Bayside Hotel Katsaras

Bayside Hotel Katsaras i Kremasti på Rhodos vestkyst er et ideelt hotell for familien når sol og bad står i fokus! I hotellets hage er det et basseng med en seksjon for barn, og stranda ligger rett over gata. Det er også en bar ved bassenget og en bar/taverna nede på stranda.

Maritime

Maritime er et enklere leilighetshotell i Kremasti på Rhodos vestkyst. Her bor du i romslige leiligheter i rolige, barnevennlige omgivelser. På hotellet er det et basseng med barneseksjon og til stranda, der du kan teste vannsporter, er det gangavstand.

Katia

Katia er et hyggelig leilighetshotell og passer for både familier og par. Her bor du i gangavstand til stranda og hovedgata i Ixia. Hotellet har flere fine basseng og du kan bestille rom eller leilighet med utgang til et delt basseng. I hotellets restaurant kan du nyte greske retter, italienske smaker samt burgere og iskrem.