Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 10 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
The terrace near the sea.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-16


9 av 10

+
Veldig god service på hotellet og veldig bra rengjøring hver dag! God mat.
-
Vanskelig å få solseng ved bassenget om du ikke var tidlig oppe og la på håndkle solsengen. Vi endte stort sett opp nede ved sjøen da vi ikke er tilhenger av håndklemafiaen.

Bekreftet gjest: 2023-07-02


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

2698 vurderinger
Utmerket
 
1399
Veldig bra
 
814
Bra
 
312
Mindre bra
 
113
Dårlig
 
60

Fem siste vurderinger

21.07.2023

av Stay42864889086

Ikke verdt pengene.

Absolutt ikke 5 stjerners hotell. Kaldt, dårlig mat. De servere det samme hver dag så å si. Lite variasjon, ingen tilrettelegging for barn som ikke spiser alt mulig. Ikke imponert over rengjøringen, rommet var møkkete ved ankomst, grønt rundt på basseng kantene. Brusen er uten kullsyre, skal du ha noe i baren som brus, øl eller annet må du stå i kø hver eneste gang, ikke nok personale til å få unna køene. Flere dager fyller de ikke på vannstasjonene, så man står uten vann og må etterspørre gjentatte ganger. Lite imøtekommende personale, de virker slitne og irritable. Lite aktiviteter på hotellet men ok DJ hver dag. Kommer nok ikke igjen!

 
04.08.2015

av illyrians Stavanger, Norge

Chill

Vi hadde bestilt på Blue Bay resort, men til vår flaks så hadde de rotet til bestillingen, og de hadde ikke flere rom ledige igjen, så vi ble omplassert på Electra Palace. Jeg ble sur, og gretten fordi vi hadde med vår prinsesse på 2 mnd med og vil ikke utsette hu for alt det stresse frem og tilbake, men da vi ankom Electra ble vi så godt tatt imot, og fra pikkoloen til manageren smilte fra øre til øre. De virket glad for å ha oss på besøk. Hotellet var ganske bra og rein. Maten var varierende, og egentlig ingenting og klage på uten om en sur dame som tok imot gjestene på spise hallen. Stranda var ok. Kunne blitt pusset opp litt, men alt i alt en bra Hotell og deilig opplevelse. Anbefaler på det sterkeste..

 
13.07.2015

av Anne Lise K

Helt ok

Fint hotell og ok mat.Fin havutsikt fra rommet. Fin beliggenhet på steinstrand, om du liker vind i håret. SURE respesjonister foruten en. Å betale 80 euro for å ha tilgang til internett i 2 uker, er drøyt! Og det virket kun på ene siden av hotellet! På rommene kunne du høre en knappenål falle i gulvet på rommet over deg. Ingen overdrivelse! Ikke et hotell jeg ville valgt igjen. Stuepiken var den søteste av de alle, og renholdet var daglig og greit utført. Spa avdelingen var innbydende, men prøvde den ikke. Tok manicure a la Fransk, som falt av etter noen dager (30 euro) da hun ikke brukte tørkemaskin. Anbefaler heller Fish -spa i Ixia, der to 2 skjønne søstre driver salong med flott utført både pedikure og manicure.

 
24.05.2014

av Annka79 Trondheim, Norge

Helt greit

Hadde all inclusive. Egne kokker som var tilgjengelig å sto å laget gode varmretter. Hotellet var rent til en hver tid.. Bestandig noen som gjekk å vasket. Ikkje noe plaget med dyr på rommet. Aircondition begynte å lekke vann som rant nedover veggen, men vaktmester var raskt på plass å fikset det...Ute basseng helt ok, Barnebasseng var der og. Aquagym time var kjempe artig å være med på. Bestandig noe som skjedde ved bassengkanten. Dårlig underholdning på kveld, ikkje så mye å rope hurra for. Følte litt at man var på pensjonist underholdning. Flyene går rett over hotellet, men det var artig synes eg.. Følge med på om det kom noen norske fly. Ikkje noe som plaget meg...Stranden rett ved hotellet. Veldig steinete, men med badesko gjekk det greit.....5 min å gå til butikkene. Ikkje store plassen og ikkje så mange butikker. mange minimarked.. Helt ok. Mange restauranter og velge mellom... Restauranten som ligger like ved inngangen til hotellet hadde god mat.. Ikkje minst trivelig butikkeiere på minimarkedet som man treffer på før man svinger inn til hotellet. Solnedgangen må man bare få med seg.. Fantastisk syn på kvelden. Sitte bare å drømme seg bort.. Den tok helt pusten fra meg.. Eneste negative eg finner ved dette hotellet var senga... Mareritt å få sove på den... Stein hard seng. Prøvde å ligge med 2 stk. ullpledd før å ikkje øydelegge ryggen. Våknet opp stiv og vond rygg... Kunne ha valg hotellet igjen...

 
12.08.2013

av Eldu2013 Trondheim, Norge

Lytt, og ikke helt rene glass og fat i hovedrestauranten

Fine og rene rom, god mat, men forferdelig lytt. Gode senger og puter, men hørte naboene om de slo på lyset, dro ut en skuff eller holdt på med mer private aktiviteter. Internett ikke tilgjengelig på vårt rom før vi fikk installert en egen router på rommet. Da ble det fart i sakene. Ble holdt våken av lyd utover natta, og vekt tidlig om morgenen med synging og roping i gangene. Vi hadde rom i første etasje i eget bygg (ikke hovedbygning) vendt mot hagen og nabohotellet. Terassen var grei, men vi hadde ingen tørkemuligheter foruten vår medbragte klessnor. Opplevde ofte at det var skitne glass i restauranten, og personalet klarte ikke å ta unna så man fant et ledig bord alle ganger. Fint bassengområde, men alt for travelt, lite og smalt basseng i høysesong. Vi trakk etter hvert ned mot strandområdet, hvor det var mye roligere med hensyn til støy. Badesko er et must, og vi opplevde en del bølger - ikke barnevennlig. Spa-avdeling og trimrommet i underetasjen var kjempelekkert. Alt i alt et greit opphold på et fint hotell, men kommer ikke til å reise tilbake på grunn av alle lydene. Kan tenke meg at det hadde vært mye bedre utenfor høysesong, var alt for mye folk på denne tiden.