Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-06


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

24 vurderinger
Utmerket
 
17
Veldig bra
 
4
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.07.2019

av G5201TUandres Tønsberg, Norge

Ferie

Hotellet ligger fint til ved sjøen. Merkelig at et så fint hotell nesten ikke har gjester. Vi var der i en uke og vi var nesten de eneste gjestene som bodde der. Rommene var velutstyrt og te-kjøkkenet hadde det meste en trenger på et te-kjøkken. At Ac. og safe var inkluderte i prisen trekker opp. Hotellet hadde tjent med å ha et bedre mattilbud da det ikke er noe spisesteder umiddelbar nærhet. Betjeningen var utrolig hyggelige. Renholdet pårommet var så som så. Veldi bra de 3 første dagene og ikke så bra de 3 siste. Hotellet ligger litt avsidesliggende til og det går ikke buss i området. Taxi fra hotellet kostet 8€. Hvis du er ute etter en utrolig rolig ferie med nesten uten gjester er sannsynligvis dette stedet for deg.

 
14.06.2018

av Henrik N

Flott hotell.

Vakker beliggenhet, rolig og med trivelige og hjelpsomme ansatte. Dette hotellet tilbyr alt en avslappende ferie trenger. Hotellet ligger ca. 3km utenfor Plomari, og en taxitur koster ca. 8 Euro hver vei inn til byen. Hvis du vil bytte bort støy mot en litt roligere tilværelse, anbefales dette hotellet på det sterkeste.

 
16.06.2013

av Reisegladenorboere

Beautiful and romantic!

Nydelig lite sted på Lesbos.Ypperlig for de som vil reise på kjærlighetsferie,og nyte fred og ro!Hyggelig personale,god service,og fine leiligheter:-) Strender kort vei unna.En med mye folk og en hvor vi faktisk var alene:-)Utrolig nydelig,lite sted. Eneste minus er at at du må gå langt for å få fylt kjøleskapet.Vi leide moped:-) Anbefaler dette stedet på det sterkeste!!!

 
02.10.2011

av sveint_11 Karmøy, Norge

Total avkobling

Vi var 2 uker på Blue Waves i slutten av September 2011. Rommet var fint og kjøkkenkroken var bra utstyrt. Stedet er ideelt for avkobling, og har i tillegg til bassenget flere bademuligheter i sjøen bare få minutter unna. Til nærmeste Minimarket er det ca 15 minutter å gå, og innenfor 10-15 minutter fant vi flere Tavernaer med kjempegod mat. Vi kan spesielt anbefale Mirsinis som ligger ved krysset ned til Agia Varvara.

 
25.12.2010

av tenlid Agios Isidoros, Hellas

Fantastisk fint opphold på Blue waves!

I august 2010 reiste vi 14 dager til Lesvos og Blue waves. Vi ble ikke skuffet! Hotellet var PERFEKT! Det var lite,ca 10 rom,hotellet var helt nytt,rommene fine med bra standard,det var billig,et herlig basseng med nydelig utsikt. Balkong med havutsikt. Det lå i stille og rolige omgivelser ved havet,og det lå mange tavernaer et par minutters spasertur unna. Her vil jeg anbefale The alternative,her spiste vi nesten hver kveld da maten var nydelig! Litt lengre bort lå blue sea som hadde en nydelig sovlaki. Dette stedet,og hotellet er perfelt for parferie,skikkelig romantisk! Jeg har bare positive ting å si,og vi hadde en herlig ferie. Selv om Blue waves lå litt usentralt,lå Plomari by 3 km unna. Her var det masse liv og røre. Det ble til at vi leide en scooter,noe alle andre også gjorde. Taxi og buss var det ikke så mange av,og det nyttet heller ikke gå ,da de ble langt og det ikke fantes gatebelysning. Dette var det eneste negative med stedet. Litt usentralt. Vi stortrivdes her,og var så fornøyde at vi helt sikkert vil dra tilbake hit. Anbefales på det varmeste!!