Irini Lesvos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På leilighetshotellet Irini Lesvos bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake. her kan dere bo opp til 6 personer i treromsleilighetene.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-5 personer. Mindre toromsleiligheter for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk sted. Stille og rolig. Underbar utsikt fra balkongen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Irini Lesvos består av 14 leiligheter med ulik utforming. Det de har felles er den flotte utsikten. Her kan du tilberede mat i leiligheten og i hagen er det en felles grillplass.

Tilgang til felles vaskemaskin, vaskemiddel må kjøpes.

Leilighetene ligger perfekt til med kort avstand til strand og sentrum. Det går en bratt bakke fra hotellet ned til klippene der du kan bade, og går du litt til venstre ligger det en liten grusstrand.

I lavsesong er det veldig stille og rolig her, men i høysesong blir det litt mer liv og røre. Midt på sommeren åpner et diskotek en stykke fra hotellet og støy derfra kan oppfattes som forstyrrende i helgene.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 500 meter fra Irini, bagasjen transporteres helt frem.  

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Hotellets personale bringer frokosten til ditt rom.

Alle hotell – Plomari

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet og familiær stemning. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til leilighetshotellet Maria, et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local-familien – hotell med ekstra fornøyde gjester, personlig atmosfære og flott beliggenhet. Her tar Giannis og Maria hånd om gjestene sine på den aller beste måten. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. I treromsleilighetene kan dere bo opp til 6 personer. Her er det fred og ro som råder!

Porto Plomari

Aldersgrense på hotellet: 14 år Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Irini Suites

Fine Irini Suites på Lesvos frister med basseng og moderne, velutstyrte leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!

Olive Green Inn

Velkommen til det hyggelige Olive Green Inn der alle leiligheter har havutsikt og mange har jacuzzi på uteplassen. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Ammoudeli Beach. Litt lenger unna ligger byen Plomari med restauranter, tavernaer, kaféer og havna.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et fint leilighetshotell som ligger i et grøntområde. Hotellet består av flere bygninger i herlige omgivelser. Fin utsikt fra bassengområdet mot havet hvor du kan bade fra en klippe/steinstrand før frokost. Husk badesko!

Ouzo Villas

Ouzo Villas består av fire frittstående villaer, alle med eget basseng. Her kan du nyte vakre omgivelser, oppfriskende bad i bassenget og varme kvelder på terrassen med god mat i hyggelig selskap. Hver villa tar opptil syv personer og det er tre soverom og en stue med peis.

Sea Sun

Leilighetshotellet Sea Sun er bygget som en liten by med flere bygninger som ligger i gangavstand til bassenget, stranda og sentrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy Bay er et fint hotell der det hyggelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingssted. Herfra har du en herlig utsikt over Agios Isidoros og havet. For de som er litt flere har hotellet store familierom med plass til seks personer. Frokostbuffé inkludert.

Platanos House

I hjertet av det pittoreske området Platanos i Plomari ble et par tradisjonelle treetasjes hus fra 1800-tallet omvandlet til fire luksuriøse leiligheter i moderne stil, Platanos House. Dette Apollo MOnodo One of a kind-hotellet ligger bare noen skritt fra den shoppinggata, det sentrale torget og havna i Plomari. Til stranda Ammoudeli er det bare 400 meter.