Irini Suites

Fine Irini Suites på Lesvos frister med basseng og moderne, velutstyrte leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!

UKENS DEAL

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til:

Santorini Skiathos Kos
Limnos Samos Epirus
Lefkas Korfu Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabatten gjelder også på kombinasjonsreiser på disse reisemålene. Rabatten gjelder alle avreiser gjennom hele sommersesongen 2023 . Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

D var nytt og innbydende! Fantastisk leilighet med fantastisk utsikt!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 2 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Irini Suites har er koselig lite bassengområde med basseng og solterrasse med solsenger og parasoller samt håndkleservice som er inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen på dagtid.

Fra leilighetshotellet kommer du, via en bratt bakke, ned til et klippebad, og til venstre er det en liten grusstrand der du kan bade.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 500 meter fra Irini Suites, bagasjen transporteres til hotellet.
  • I lavsesong er omgivelsene meget rolige, men i høysesong åpner et diskotek et lite stykke fra hotellet og støy derfra kan oppfattes som forstyrrende i helgene.

Alle hoteller – Plomari

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Irini (Lesvos)

På leilighetshotellet Irini bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet og familiær stemning. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Leilighetshotellet Maria er et pent hotell som er et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local – hotell med gode tilbakemeldinger fra våre gjester og en flott beliggenhet. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama leiligheter ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. Her er det fred og ro som hersker.

Porto Plomari

Aldersgrense på hotellet: 14 år Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Platanos House

I hjertet av det pittoreske området Platanos i Plomari har man renovert et tradisjonelt treetasjes hus fra 1800-tallet og omvandlet det til fire luksuriøse leiligheter i moderne stil, Platanos House. Hotellet ligger bare noen skritt fra den største shoppinggata, det sentrale torget og havna i Plomari. Til stranda Ammoudeli er det bare 400 meter.

Olive Green Inn

Fra det hyggelige leilighetshotellet Olive Green Inn er det bare en kort spasertur til Ammoudeli Beach. Litt lenger unna ligger Plomari med restauranter, tavernaer, kaféer og havna. Hotellet passer for deg som vil lage mat i leiligheten, spise noe godt ute på restaurant og leie bil for å oppleve øya Lesvos.