Olive Green Inn

Velkommen til det hyggelige Olive Green Inn der alle leiligheter har havutsikt og mange har jacuzzi på uteplassen. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Ammoudeli Beach. Litt lenger unna ligger byen Plomari med restauranter, tavernaer, kaféer og havna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Ettromsleiligheter med jacuzzi for 2 personer/2-3 personer. Toromsleilighet for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott beliggenhet, fint rom og utsikt og fantastisk frokost. Kunne velge tids pkt og etter en men...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra leilighetshotellet Olive Green Inn har du en strålende utsikt over havet og hotellet passer for deg som vil feriere litt på egen hånd. Lage mat på lokale ingredienser, nyte havutsikten fra jacuzzien på uteplassen og spise ute på en hyggelig restaurant når du føler for det. Hotellet er et fint utgangspunkt for å oppdage øya Lesvos med leiebil.

Frokostservering på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid. Vei må krysses for å komme til stranda. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 500 meter fra hotellet, bagasjen transporteres men du må selv gå til hotellet.

I lavsesong er omgivelsene meget rolige, men i høysesong er det et diskotek en stykke fra leilighetene som er åpent. Støy derfra kan oppfattes som forstyrrende i helgene.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Plomari

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Irini Lesvos

På leilighetshotellet Irini Lesvos bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake. her kan dere bo opp til 6 personer i treromsleilighetene.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet og familiær stemning. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til leilighetshotellet Maria, et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local-familien – hotell med ekstra fornøyde gjester, personlig atmosfære og flott beliggenhet. Her tar Giannis og Maria hånd om gjestene sine på den aller beste måten. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. I treromsleilighetene kan dere bo opp til 6 personer. Her er det fred og ro som råder!

Porto Plomari

Aldersgrense på hotellet: 14 år Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Irini Suites

Fine Irini Suites på Lesvos frister med basseng og moderne, velutstyrte leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et fint leilighetshotell som ligger i et grøntområde. Hotellet består av flere bygninger i herlige omgivelser. Fin utsikt fra bassengområdet mot havet hvor du kan bade fra en klippe/steinstrand før frokost. Husk badesko!

Ouzo Villas

Ouzo Villas består av fire frittstående villaer, alle med eget basseng. Her kan du nyte vakre omgivelser, oppfriskende bad i bassenget og varme kvelder på terrassen med god mat i hyggelig selskap. Hver villa tar opptil syv personer og det er tre soverom og en stue med peis.

Sea Sun

Leilighetshotellet Sea Sun er bygget som en liten by med flere bygninger som ligger i gangavstand til bassenget, stranda og sentrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy Bay er et fint hotell der det hyggelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingssted. Herfra har du en herlig utsikt over Agios Isidoros og havet. For de som er litt flere har hotellet store familierom med plass til seks personer. Frokostbuffé inkludert.

Platanos House

I hjertet av det pittoreske området Platanos i Plomari ble et par tradisjonelle treetasjes hus fra 1800-tallet omvandlet til fire luksuriøse leiligheter i moderne stil, Platanos House. Dette Apollo MOnodo One of a kind-hotellet ligger bare noen skritt fra den shoppinggata, det sentrale torget og havna i Plomari. Til stranda Ammoudeli er det bare 400 meter.