Ouzo Villas

Ouzo Villas består av fire frittstående villaer, alle med eget basseng. Her kan du nyte vakre omgivelser, oppfriskende bad i bassenget og varme kvelder på terrassen med god mat i hyggelig selskap. Hver villa tar opptil syv personer og det er tre soverom og en stue med peis.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Fireromsvillaer med eget basseng for 2-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

De fire villaene på Ouzo Villas er innredet i varme og lyse toner. Hver villa har et eget basseng med solsenger og en parasoll. Bassenghåndklær inkludert. Villaene består av tre etasjer. I nederste etasje er det et basseng med solsenger og en parasoll samt et soverom og bad. I den midterste etasjen er det en stor stue med spisebord og peis, et velutstyrt kjøkken og utgang til en stor terrasse med spisebord. I øverste etasje er det to soverom med en felles balkong samt et bad.

Wifi inkludert på hele hotellet. Ved innsjekk er det personale på plass og under oppholdet via en WhatsApp eller Viber & Messenger. Det ligger en liten matbutikk cirka 250 meter fra hotellet og større matbutikk finnes i Plomari, dit det er cirka 3 kilometer.

Vi anbefaler at dere leier en bil eller en minibuss når dere bor her. Parkeringsplass utenfor villaene. Trapper og nivåforskjeller inne i og utenfor villaene.

Stranda ved Agios Isidoros ligger 300 meter fra Ouzo Villas og er en av de fineste strendene på Lesvos og er belønnet med det internasjonale miljømerket Blått Flagg. Utmerkelsen garanterer for vannkvaliteten, god badesikkerhet, bra miljømessig informasjon til besøkende, en korrekt behandling av den lokale naturen samt flere andre miljømessige og kvalitetsmessige kriterier. Blått Flagg er ett av verdens mest anerkjente miljømerker som tildeles strender, småbåthavner og bærekraftige båtturismeoperatører.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Plomari

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Irini Lesvos

På leilighetshotellet Irini Lesvos bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake. her kan dere bo opp til 6 personer i treromsleilighetene.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet og familiær stemning. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til leilighetshotellet Maria, et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local-familien – hotell med ekstra fornøyde gjester, personlig atmosfære og flott beliggenhet. Her tar Giannis og Maria hånd om gjestene sine på den aller beste måten. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. I treromsleilighetene kan dere bo opp til 6 personer. Her er det fred og ro som råder!

Porto Plomari

Aldersgrense på hotellet: 14 år Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Irini Suites

Fine Irini Suites på Lesvos frister med basseng og moderne, velutstyrte leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!

Olive Green Inn

Velkommen til det hyggelige Olive Green Inn der alle leiligheter har havutsikt og mange har jacuzzi på uteplassen. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Ammoudeli Beach. Litt lenger unna ligger byen Plomari med restauranter, tavernaer, kaféer og havna.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et fint leilighetshotell som ligger i et grøntområde. Hotellet består av flere bygninger i herlige omgivelser. Fin utsikt fra bassengområdet mot havet hvor du kan bade fra en klippe/steinstrand før frokost. Husk badesko!

Sea Sun

Leilighetshotellet Sea Sun er bygget som en liten by med flere bygninger som ligger i gangavstand til bassenget, stranda og sentrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy Bay er et fint hotell der det hyggelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingssted. Herfra har du en herlig utsikt over Agios Isidoros og havet. For de som er litt flere har hotellet store familierom med plass til seks personer. Frokostbuffé inkludert.

Platanos House

I hjertet av det pittoreske området Platanos i Plomari ble et tradisjonelt treetasjes hus fra 1800-tallet og omvandlet det til fire luksuriøse leiligheter i moderne stil, Platanos House. Hotellet ligger bare noen skritt fra den største shoppinggata, det sentrale torget og havna i Plomari. Til stranda Ammoudeli er det bare 400 meter.