Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng eller sovesofa. TV. Lite kjøkken med enkle kjøkkenfasiliteter (ikke spisebord). Vannkoker og kaffetrakter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. I noen rom er det en vegg av frostet glass mellom dusjen og toalettet. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Dimitrios Village Beach Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med en dobbeltseng eller to enkeltsenger oppe på hemsen. Dobbeltseng og ekstraseng i det kombinerte soverommet/kjøkkenet nede. TV. Liten kjøkkenkrok med enkle kjøkkenfasiliteter (ikke spisebord). Vannkoker og kaffetrakter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. I noen rom er det en vegg av frostet glass mellom dusjen og toalettet. Hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-5

Toromsleiligheter

Toromsleiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng eller sovesofa i oppholdsrommet. TV. Lite kjøkken med enkle kjøkkenfasiliteter (ikke spisebord). Vannkoker og kaffetrakter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. I noen rom er det en vegg av frostet glass mellom dusjen og toalettet. Hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-5