Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 519 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Stille og rolig . Ingen kamp om solsenger
-

Bekreftet gjest: 2023-10-21


8 av 10

+
Bassenget
-
En bedre frokost

Bekreftet gjest: 2023-10-21


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-21


4 av 10

+
Beliggenheten
-
Vi fikk et rom som trenger oppussing, og nabobalkongen var utenfor badet vårt, og vi og de hørte alt fra hverandre. I tillegg hylte vasken vår når vi tappet vann på badet, vi hørte det spesielt godt når naboene også tappet på natta.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


8 av 10

+
Hyggelige ansatte i restaurant. Veldig gode råvarer og god mat.
-
Litt slitt og trangt bad.

Bekreftet gjest: 2023-10-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-14


8 av 10

+
Rengjøring
-
ikke noe spesielt

Bekreftet gjest: 2023-10-08


7 av 10

+
Beliggenheten, hyggelig personale.
-
Dårlige solsenger, både på stranden og rundt bassenget. Å betale for dårlige solsenger på stranden er ikke bra. Valgte derfor andre solsenger. Frokosten kunne vært mer variert.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Maurplager på balkong, kjøkkendele/rom og bad.Ble gitt beskjed til betjening og delvis ordnet men ble ikke helt kvitt mauren.Hadde også besøk av 2 firfisler,ubehagelig.Litt dårlig med kjøkkenutstyr.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


7 av 10

+
Avstand til sjøen
-
Trenger en fornyelse og oppussing.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

125 vurderinger
Utmerket
 
45
Veldig bra
 
58
Bra
 
16
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

13.08.2023

av toneh444 Brønnøysund, Norge

Mugg, kakelakker og lite solsenger!

Hvis du vil ha en «ferie» der du må opp før kl 7 for å få deg ei solseng ved bassenget er dette hotellet for deg. Utrolig at ikke hotellet gjør noe med alle de som reserverer solsenger uten å ta de i bruk før etter kl 10. Vår famililie fikk skjeldent tak i solsenger ved bassenget, og endte opp med å bruke over 300€ på hotellets solsenger på stranden. Vi hadde til sammen fire rom på hotellet, to av rommene krydde av store kakelakker - de kom ut av ventiler og avløpssytemet. Det skal sies at personalet var så behjelpelig som de kunne, de både sprayet og strødde noe pulver rundt leilighetene, uten at det hjalp så mye. Det ble lite søvn på de som hadde de rommene, de fikk heller ikke mulighet til å bytte rom. Det tredje rommet hadde ikke kakerlakker, men masse mugg! Det siste rommet var helt ok, bare slitt. Bra rengjøring og hyggelig personale trekker opp helhetsinntrykket. Beliggenheten til både strand og sentrum er perfekt! Med tanke på at det var så lite solsenger ved bassenget, burde hotellets gjester hatt fri tilgang til solsengene ved stranden. For vår del ble dette en litt stessende ferie med alle disse kakerlakkene og «kampen om solsenger» hver dag, så vi kommer nok ikke til å velge dette hotellet en gang til.

 
18.09.2022

av EvenG_11 Sandnes, Norge

På stranden og en hyggelig betjening

Leiligheten hadde veldig gode senger, som et et stort pluss. Skjult kjøkken fungerte helt greit, men det kunne vært litt bedre utstyrt. Badet var lyst og greit. Generelt god rengjøring, men det glipper når det gjelder å tørke av dører og speil, i vår leilighet. Basseng kunne kanskje vært renset noe oftere? Grei størrelse, og med en dybde fra 1,0m - 2,70m, kunne man riktig svale seg. Vi hadde leilighet 113 med utsikt mot bassenget, og beplantning som tok av for den hardeste solsteiken om ettermiddagen. Leilighetene fra 110 - 113, anbefales på det sterkeste. Ypperlig strandbar med god lunchmeny, som ble servert av et smilende team. På stranden var det mye nye solsenger, og til en akseptabel pris, 2 for 8 euro. Dette var andre gangen vi var der, og dette var et hakk opp, 14 flotte dager, takk for oss

 
07.06.2022

av Jorun S Bodø, Norge

Flott hotell et steinkast fra stranda.

Utmerket hotell. Hyggelig betjening både i resepsjon, og ikke minst i restauranten. Restauranten ligger helt inntil stranden. Herlig plass å spise frokost/lunsj. Matservering stenger kl 1700. Noe urutinert betjening i baren på ettermiddag/kveld. Ble ofte misforståelser ved bestillinger. Men betjeningen gjorde sitt beste for å ordne opp. Solsengene på stranda var elendig å ligge på. De fleste var revnet i stoffet på sidene, slik at man ble liggende på stengene under. Styr unna, og velg heller solseng på stranden ved et av nabohotellene. Bassengområdet er delikat, og har gode senger.

 
22.05.2022

av kmolse Tromsø, Norge

Anbefales

Flott hotell like ved stranden med et hyggelig og vennlig personale. Rommet vi fikk var nyoppusset rent og pent og ble rengjort hver dag. Ypperlig frokost. Det er andre gang vi bor her og kommer garantert igjen.

 
23.10.2019

av Herreman1234

Anbefales ikke

Vi la fort merke til innstillingen de ansatte ved hotellet var, dette la en demper på hele opplevelsen. Det burde vært betjening tilgjengelig ved innsjekk selv om det var midt på natten. Hotellet og reiseselskapet samarbeidet ikke her, og vi som skulle sjekke inn ble vi stående en god stund før resepsjonisten våknet på bakrommet. Bassengområdet er ikke i nærheten av hva man ser på bildene, og dette var dessverre det styggeste bassenget vi har hatt på reise noen gang. Kjøkkenet på rommet var ikke egnet til annet enn å smøre seg brødskive, og dusjen var skitten og uten trykk. Beliggenheten til hotellet er det eneste som var positivt med reisen. I "resturanten" var det ok å spise lunsj, men ikke verdt å sitte å spise middag på kvelden da det knapt var lys, og maten smakte halvfabrikata. Men det verst med oppholdet var de fleste ansatte som var blottet for smil og serviceinnstilling.