Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 129 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Ett roms leilighet i etasje passer oss meget godt med to bad og god plass nede. Vestvendt balkong i øverste etasje gir mye sol (i motsetning til mange av de andre romtypene ved dette hotellet)
-
Kokeplatene på kjøkkenet er antikvariske og fungerer dårlig. Låse-mekanismen på balkongdør er ikke tilfredstillende. Kun en nøkkel pr leilighet er litt upraktisk. Balkongen var i minste laget.

Bekreftet gjest: 2021-09-25


8 av 10

+
Nær stranda
-
Bedre opplegg for å legge ut kofferter og å sette fra seg ting på badet. Mer praktisk møblement og funksjonell utforming an fellesområdene.

Bekreftet gjest: 2021-09-25


9 av 10

+
-
På badet ble hele badegulvet vått når man dusjet,ingen kant rundt dusjen.Farlig med våte glatte fliser.

Bekreftet gjest: 2021-09-18


3 av 10

+
Vaskedamene , de var hyggelige og gjorde en fantastisk jobb!
-
Det Hotellrommet var fint men ikke optimalt til 4 personer. Jeg lå på en hard sovesofa som tok hele stuen. Personalet sa at sovesofaen var beregnet til barn, men det er ikke alle som reiser som familie på mor, far og to barn. ( noe jeg sendte en Mail om før vi reiste. Vi fikk en dyne som var beregnet til sengen oppe. Balkongen var liten, så vidt plass til to personer. Toalettetvindu var ut mot balkongen. Aircondition levde sitt eget liv. Vi hadde med barn, og følte oss overvåket av personalet i forhold til når barna var i bassenget. At vi overholdt regler, som vi selvfølgelig gjorde hele tiden. Dessverre kommer vi nok ikke tilbake til dette hotellet.

Bekreftet gjest: 2021-09-11


8 av 10

+
Rom 104 er helt perfekt beliggenhet, men fordi den rekke med rom deler uteplass med flere rom kan man være utsatt for støy fra naborom. Jeg måtte be om å få bytte rom fordi det kom estlendere som har en annen holdning til ferie enn meg, de holdt det gående døgnet rund, dvs. at jeg aldri fikk ro eller hvile. Personalet på hotellet er helt fantastiske!!! De booket meg om til annet rom, kostnadsfritt og hjalp meg å flytte, Maria spesielt er helt fantastisk! Rengjøringspersonalet er superdyktige, og de gjør alt for at alle skal føle seg trygge og er veldig grundige. Jeg fikk byttet til rom 227, her var det rolig, og skikkelig fin utsikt, men det stinker kloakk på rommet, må ha gjennomlufting hele dagen, baderomsvindu åpent, verandadør på klem, men det lukter fremdeles kloakk når man har vært ute av rom en stund. I "parasoller" i hagen bor det bittesmå fluer, som lager deilige stikk i huden, de klør veldig, kanskje parasoller kan sprayes med insektspray jenvlig? Hotellpersonalet på Platanias Mare er en fantastisk gjeng, de fortjener så mye ros og skryt, alltid blide, hyggelige, hjelpsomme og veldig serviceminded, spesielt Maria og Viktor!!!
-
Når man betaler for å bo på hotellet, er det litt trist at man også må betale for solsenger, samtidig som jeg forstår at dette er to forskjellige businesser, så forstår også betalingen, men da er det nesten bedre at det man betaler for hotell er noe høyere i kostnad. Det lukter kloakk på rom 227, bør nok rense sluk eller hva det kan være. Aircondition på rom 104 virker, også på 227, men her kjøler det ikke like godt som på 104. Det hadde vært praktisk om strøm-nøkkel kan separeres fra romnøkkel, slik at man får ladet diverse når man ikke er på rom.

Bekreftet gjest: 2021-09-11


10 av 10

+
Veldig hyggelig og hjelpsom betjening!! Deilig å spise ute i haven mot havet.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-04


10 av 10

+
Mat
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2021-08-21


5 av 10

+
Gode koronarutiner. God frokost og hyggelig betjening til lunch
-
Mye var nedslitt. Vi brukte bassenget mye, og det var tydelig slitt. Ble ikke renset til neste dag, en del sand i bunn oll.

Bekreftet gjest: 2021-08-07


7 av 10

+
Rent og pent
-
Mer parasoller. Hive vekk håndklemafiaen

Bekreftet gjest: 2021-07-31


9 av 10

+
Beliggenhet, gode madrasser i sengene, god frukost
-
Vannkoker på rommene

Bekreftet gjest: 2021-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

114 vurderinger
Utmerket
 
40
Veldig bra
 
53
Bra
 
16
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

23.10.2019

av Herreman1234

Anbefales ikke

Vi la fort merke til innstillingen de ansatte ved hotellet var, dette la en demper på hele opplevelsen. Det burde vært betjening tilgjengelig ved innsjekk selv om det var midt på natten. Hotellet og reiseselskapet samarbeidet ikke her, og vi som skulle sjekke inn ble vi stående en god stund før resepsjonisten våknet på bakrommet. Bassengområdet er ikke i nærheten av hva man ser på bildene, og dette var dessverre det styggeste bassenget vi har hatt på reise noen gang. Kjøkkenet på rommet var ikke egnet til annet enn å smøre seg brødskive, og dusjen var skitten og uten trykk. Beliggenheten til hotellet er det eneste som var positivt med reisen. I "resturanten" var det ok å spise lunsj, men ikke verdt å sitte å spise middag på kvelden da det knapt var lys, og maten smakte halvfabrikata. Men det verst med oppholdet var de fleste ansatte som var blottet for smil og serviceinnstilling.

 
09.09.2019

av 522terjeh Sandefjord, Norge

Platanias Mare hotel ved sjøen

Greit hotell med hyggelig personell. Ligger bare noen få meter fra stranda og har fin restaurant med helt fin frokost og utebar. Kort spasertur opp til hovedgata og veldig hyggelige barer og restauranter.

 
15.08.2019

av turist6789

Lite egnet for barn

Lite serviceinnstilte ansatte, gjør kun minimum av det som kreves. Dårligste hotellopplevelse så langt. Vil aldri anbefalt dette til noen. Men ok rom og flinke folk som vasker. Lite solsenger i forhold til antall gjester.

 
12.07.2019

av Traveler431235 Castelldefels, Spania

Bra kvalitet til rimelig pris!!

Dette stedet kan anbefales! Her er det roomservice hver dag, utrolig god mat på restauranten og det er hyggelig betjening. Hotellet ligger rett ved stranden og det er nydelig å spise frokost mens man ser utover stranden.

 
01.07.2018

av 647stigh Hamar, Norge

Ferir

Ikke egnet til å lage mat i tekjøkkenet. Mangler mye utstyr. Som norsk så er kaffe et must, men kaffetrakter mangler, Vi spurte etter, men det var ikke mulig å få. Beliggenheten til hotellet er kjempefint.