Sol by Melia Marina Beach Crete

Sol by Melia Marina Beach Crete er et stort hotell som ligger i rolige omgivelser i den hyggelige byen Gouves på Kreta. Med et flott bassengområde med flere basseng og kort vei til stranda ligger forholdene til rette for en herlig ferie med sol og bad. I tillegg er det spa, treningsrom og barneklubb på hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service fra de ansatte. Barnevennlig strand og hotell.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol by Melia Marina Beach Crete er et pent hotell med to bassengområder, hvorav ett har swim-up bar. Ett annet er tilegnet de yngste barna og har noen vannsklier samt et plaskebasseng. Alle bassengene er saltvannsbasseng bortsett fra barnebassenget. Poolbar. Rett nedenfor hotellet er det en langgrunn sandstrand som tilhører hotellet (en liten vei må krysses for å komme til denne). Utendørs er det et vanlig basseng og et relax-basseng og et innendørsbasseng (åpent april og oktober). Solsenger, parasoller og håndklær ved to av bassengene og på stranda. Ved to av bassengområdene er det poolbar.

Bufférestaurant for hele familien og der er det også et barnehjørne. Det er også en á la carte-restaurant som heter Isla og serverer gresk og Middelhavsmat (ikke i All Inclusive). Pent antrekk til middag, menn må ha langbukser og sandaler aksepteres ikke. Lobbybar.

Fint spa med behandlinger mot avgift. Her er det jacuzzi, badstue og dampbad av avgift. Innendørsbasseng (april-november). Treningsrom, tennis, sandvolleyball, strandfotball, basketball, bordtennis og minigolf. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Tenåringsklubb for ungdommer mellom 12-16 år. Dag aktiviteter og kveldsunderholdning.  

Wifi inkludert i hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Minimarked og små butikker. Til Hersonissos er det cirka 7 kilometer og til Heraklion er det cirka 20 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i bufférestauranten kl. 7.15-10.15 .
  • Kontinental frokost i bufférestauranten kl. 10.30-11.30.
  • Iskrem kl. 10.00-17.30 i pool-/snackbaren.
  • Snacks og salat i pool-/snackbaren kl. 12.00-16.00.
  • Lunsjbuffé i bufférestauranten kl. 12.30-14.30.
  • Kaffe og te med tilbehør kl. 16.00-17.00 i pool-/snackbaren.
  • Middagsbuffé i bufférestauranten kl. 18.30-21.30.
  • En middag à la carte per opphold i restauranten Isla by 7seas er inkludert. Bordreservasjon.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker, kl 10.30-00.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 18.00 avreisedagen.

Alle hotell – Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nært stranda og med kort vei til Kretas hovedstad Heraklion er Gouves Bay et godt valg. Nærheten til stranda gjør at du kan velge om du vil tilbringe soltimene ved bassenget eller nede på stranda. Her ler det også en gressplen for lek og sport.

The Island

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til The Island – en herlig oase på solfylte Kreta. Nyt avkjølende bad eller ta med ferielektyren og kryp opp i hengekøya. Perfekt valg for en avslappende ferie.

Naiades

Naiades ligger på i komfortabel gangavstand til stranda Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og fint innredede dobbeltrom og dagene kan tilbringes ved bassengområdet og her er det plass på gressplenen i skyggen for litt egen tid. Frokostbuffé inkludert!