Anemos Luxury Grand Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter, en takbar og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og et stor badeland for hele familien.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer Familierom med delt basseng for 2-4 personer. Familierom med eget basseng for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer. Suiter med eget basseng for 2-4 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mulighet for variasjon på mat og kvaliteten på mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anemos Luxury Grand Resort har et stort og fint bassengområde med fire store basseng. Noen av bassengene er forbeholdt visse romkategorier. Solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Barnebasseng med en liten rutsjebane et lite stykke fra det store bassengområdet. Moderne spa med oppvarmet innendørsbasseng, hamam og badstue. Ulike behandlinger mot avgift. Det er cirka 200 meter til stranda der det er solsenger og parasoller som er inkludert for hotellets gjester. Til stranda kommer du via en undergang.

Anemos Luxury Grand Resort har et herlig badeland med flere lengre og høye vannsklier, flere basseng, hvorav en Splashpool for de aller minste i familien. Badelandet er inkludert for hotellets gjester og det er åpent kl. 10.30-18.30, med værforbehold.

Hotellet har én bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. Bufférestauranten Meltemi tilbyr frokost- og middagsbuffé mens á la carte-restauranten Levantes byr på retter i amerikansk stil. I restaurant Ostria er menyen gresk også er det en restaurant som serverer asiatiske retter. Gå ikke glipp av et besøk i den nyåpnede restauranten Nuestro Vento som lokker med smaker fra det greske kjøkkenet. Nede ved stranda ligger en restaurant som selger salat, pizza, snacks og pasta. Pent antrekk gjelder til middag i alle restauranter, menn må ha langbukse. Bordreservasjon i à la carte-restaurantene. Flere barer, hvorav en poolbar, en strandbar og en snackbar i badelandet som serverer pizza, hamburgere, salater og iskrem.

I hotellets spa kan du benytte det oppvarmede innendørsbassenget, hamamet og badstua uten avgift. Behandlinger mot avgift. Treningsrom. Tennis, sandvolleyball og yoga. Minigolf. Spillrom. Kveldsunderholdning. Elektroniske spill mot avgift. Barneklubben er i hotellets regi og med engelsktalende personale. Lekeplass. Frisør mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Suvenirbutikk, minimarked, klesbutikk og dykkesenter på hotellet. To minibanker på hotellområdet. Hotellområdet er stort så avstanden til sentrum og stranda varierer i forhold til hvor man bor på hotellområdet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost kl. 4.00-7.30 og kl. 10.30-11.00.
 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • "Dine around", tre ganger per uke i hotellets à la carte-restauranter. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.
 • Minibar på rommet som fylles daglig med 2 flasker av hver; vann, brus, juice og øl.
 • To kaffekapsler per dag.
 • Badekåper og tøfler.
 • Strandveske.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et sjarmerende leilighetshotell med mange stamgjester. Dette fine hotellet ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. Den hyggelige stranda ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ovenfor stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa for total avkobling. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet. Her blir du møtt av en familiær stemning der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine ettromsleiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Romantica Crete

Velkommen til koselige Georgioupolis og leilighetshotellet Romantica Crete. Her bor du i leiligheter og hotellet har et hyggelig bassengområde. Rett rundt hjørnet er det butikker og små restauranter og til stranda går du på bare noen minutter.

Mare Boutique sommer '24

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn og er ute etter en rolig ferie ved bassenget. Herfra er det kort vei til den langgrunne stranda og muligheter til turer i fine omgivelser.

Mare Blue & Suites sommer '24

Aldersgrense på hotellet: 16 år På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av i voksent selskap og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda. All Inclusive inkludert!

Summer Beach sommer

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene rom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.

Pilot Amphora Boutique

Aldersgrense på hotellet: 14 år Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et lekkert hotell med rolig atmosfære. På dette stilige og moderne hotellet som er oppført på historisk grunn vil du oppleve filoxenia – ekte kretisk gjestfrihet. Velkommen til å tilbringe ferien på et intimt hotell med utmerket service.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller leiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.