Aquamar

Aquamar

  • • Ett steinkast fra stranda
  • • Basseng med havutsikt
  • • Populært hotell
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet og her trives gjestene godt. Her blir du møtt av en familiær atmosfære der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ansatte var så høflig og hjelpsom. Vi føltes som familie til dem.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aquamar er et hyggelig, lite hotell med mange stamgjester. Hotellet ligger landlig til med en liten hønsegård i bakgården. Bassengområde med et stort og et mindre basseng (75 cm dypt). Gratis solsenger og parasoller ved begge bassengene og på stranda. Snackbar.

Gratis wifi i fellesområdene, denne varierer avhengig av hvor på hotellområdet du oppholder deg. Resepsjonen er åpen på dagtid. Det er cirka 100 meter til et supermarked og bussholdeplassen. Det er cirka 1 kilometer inn til det lille sentrumet Kavros med en strand som har fått EUs Blått Flagg for sitt klare, rene vann. I sentrum er det et par butikker og tavernaer.

Ønsker du et større utvalg med butikker, restauranter og barer ligger byen Georgioupolis cirka 3,5 kilometer unna. Her kan du slå deg ned på en hyggelig taverna omgitt av frodige trær som bidrar til byens herlige atmosfære. For de som vil ta et bad er sandstranda langgrunn med herlig, krystallklart vann.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.