Nostalgie

Nostalgie

  • • Personlig service
  • • Mange stamgjester
  • • Godt alternativ for voksne gjester
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Det sjarmerende leilighetshotellet Nostalgie ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. På taket er det en lekker terrasse med herlig utsikt over omgivelsene.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi har bodd på dette hotellet siden 2013 oftest 2 ganger i året (vår og høst) det passer godt til...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nostalgie er et velkjent og koselig leilighetshotell som ligger sentralt i Georgioupolis. Hotellet har mange stamgjester og atmosfæren er familiær. Det er cirka 500 meter til stranda. Gratis wifi i fellesområdene og i rommene. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen har begrenset åpningstid.

Sjarmerende hoteller skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Lojale kunder
  • Personlig og vennlig atmosfære

Alle hoteller – Georgioupolis

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ved stranda på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa med behandlinger og massasje. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og barneklubb i hotellets regi.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet og her trives gjestene godt. Her blir du møtt av en familiær atmosfære der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Mare Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger All Inclusive-hotellet Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn, som er ute etter en rolig ferie ved bassenget, med kort vei til den langgrunne stranda og med muligheter til turer i de fine omgivelsene.