Anemos Luxury Grand Resort

Anemos Luxury Grand Resort

  • • Elegant og luksuriøst
  • • Stort bassengområde
  • • Kort vei til stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og barneklubb i hotellets regi.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

rolig, rent og nytt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anemos Luxury Grand Resort har et stort og fint bassengområde med to store basseng. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Barnebasseng med en liten rutsjebane et lite stykke fra det store bassengområdet. Moderne spa med oppvarmet innendørsbasseng, hamam og badstue. Ulike behandlinger mot avgift. Ca. 200 meter til stranda der det er gratis solsenger og parasoller. Til stranda kommer du via en undergang.

Hotellet har én bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. Meltemi tilbyr frokost- og middagsbuffé, restaurant Levantes tilbyr à la carte-meny med italienske retter, på restaurant Ostria er menyen gresk og en restaurant som serverer asiatiske retter. Pent antrekk gjelder til middag i alle restauranter, menn må ha langbukse. Bordreservasjon i à la carte-restaurantene. Flere barer på hotellet.

Et lite treningsrom med noen få apparater. Gratis tennis, sandvolleyball og yoga. Spillrom med bl.a. elektroniske spill mot avgift. Barneklubben er i hotellets regi og personalet er engelsktalende. Liten lekeplass.

Gratis WiFi på hele hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Frisør mot avgift. Suvenirbutikk, minimarked og minibank på hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.
  • Helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Avstanden til sentrum og stranda varierer i forhold til hvor man bor på hotellområdet.