Mare Boutique

  • • For gjester over 16 år
  • • All Inclusive Inkludert

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger All Inclusive-hotellet Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn, som er ute etter en rolig ferie ved bassenget, med kort vei til den langgrunne stranda og med muligheter til turer i de fine omgivelsene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mat, service, renhold, aircondition, størrelse rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mare Boutique er et pent, fint og rolig All Inclusive-hotell for voksne. Her sitter den velkjente kretiske gjestfriheten i veggene.

Det rolige bassengområdet har et herlig saltvannsbasseng, poolbar samt gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellet har en restaurant og en kombinert bar og poolbar. I restauranten serveres frokost, lunsj og middag samt snacks. Pent antrekk kreves i restauranten på kveldstid, langbukser for menn.

Søsterhotellet Fereneki Holiday Resort & Spa tilbyr massasje, jacuzzi og badstue, alle mot avgift.

Mare Boutique passer for deg som vil ha en rolig og avslappende ferie med kort vei til strand, mektig natur og i Georgioupolis ligger både kaféer, bakerier, frukt- og grønthandel, suvenirbutikker og kirker bare en kort spasertur unna. Det er bare en smal gate med lokaltrafikk som skiller hotellet fra stranda.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffe kl. 7.30-10.30.
  • Snacks kl. 11.00-12.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30.14.00.
  • Snacks kl. 14.00-16.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker samt et utvalg av internasjonal drikke kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Georgioupolis

Nostalgie

Det sjarmerende leilighetshotellet Nostalgie ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. På taket er det en lekker terrasse med herlig utsikt over omgivelsene.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ved stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa med behandlinger og massasje. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og barneklubb i hotellets regi.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet og her trives gjestene godt. Her blir du møtt av en familiær atmosfære der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller i ettromsleiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.

Mare Blue & Suites

På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av uten barn og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine ettromsleiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Summer Beach

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene superiorrom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.