Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 48 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


10 av 10

+
Alt var perfekt.
-
Vannet i alle bassengene var veldig kald. Håndklær, sengetøy og morgenkåper bør byttes ut da de er ikke hvite lengre men grå og utvasket. Det ødelegger veldig for 5* inntrykket.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


6 av 10

+
Pent resort med mye å gjøre
-
Mye insekter og støy fra trafikk på veien utenfor

Bekreftet gjest: 2023-09-08


6 av 10

+
Maten var god og rent.
-
Vi måtte vente over en time for å sjekke inn ved ankomst. Dette var meget ubehagelig samt at vi hadde med et barn som måtte vente i resepsjonen. Hotellet bør vurdere å prioritere barnefamilier og eldre ved ankomst for innsjekk.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-12


9 av 10

+
Alt er rent og pent. Personalet er alltid hyggelige og gjør en flott jobb.
-
Det er ikke sukkerfrie alternativer i minibaren på rommet. Kun et alternativ i restaurantene og barene. Det er litt lite i dag, med så mange med diabetes. Jeg måtte handle lettbrus i butikken selv, selvom jeg hadde " All inclusive ultra".

Bekreftet gjest: 2023-07-22


9 av 10

+
Servicen
-
Mye maur ved inngangen og på badet

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
De hyggelige servitørene og det gode utvalget på buffeten
-
Bassenget var ikke HC vennlig. Harde og ukomfortable puter på rommet

Bekreftet gjest: 2023-07-08


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

1625 vurderinger
Utmerket
 
1235
Veldig bra
 
268
Bra
 
95
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

11.07.2023

av Hilde Aleda W

Imøtekommende og serviceinnstilt personale

Hotellets bassengområde hadde mangelfull adkomst for bevegelseshemmede. Det var heller ikke rekkverk i tilknytning til trappene i uteområdet. Dette gjorde det noe problematisk å ankomme rommet. Hadde forventet at et 5 stjerners hotell hadde en bedre ivaretakelse på dette området.

 
03.07.2022

av Lindaosollied Tromsø, Norge

Nydelig resort

Nydelig anlegg, rent og pent, veldig god service og god mat med mange valgmuligheter. Flere basseng på området og kort vei til stranda med strandbar og solsenger reservert for hotellet. Det kjøres kontinuerlig golfbiler rundt i området for å frakte de som synes det er vanskelig å gå. Kort vei til Rethymnon (20 min) og Chania (40 min) med gode bussforbindelser i høysesongen. Vær tidlig ute med å booke bord på restauranter (utenom hovedrestauranten) dersom dere er en større gruppe. Hotellet har strandhåndklær og strandveske. Det gis 2 flasker vann på rommet daglig. Vi reiste en gruppe på 10 personer fra 12-73 år og alle var veldig fornøyd.

 
21.07.2019

av LindaB6263

Super service fra start til slutt

Vi ankom hotellet ved 01.00 tiden og fikk se dette flotte anlegget i full belysning som var lekkert. Etter innsjekk fikk vi servert et hyggelig måltid i restauranten før vi ble kjørt til rommet. Flott velkomst også der mer fruktfat og vin. Rommet var stort og fint med terrasse og de fleste fasiliteter som minibar, kaffemaskin og strykebrett. Vi fikk rom med badekar som falt i smak for 8-åringen. 2 ganger daglig kommer house-keeping for å sørge for at du har alt du trenger. Rent og pent både på rom og ellers. Her slipper du å sette på vekkerklokla for å sikre deg plass ved poolen. Godt med plass og ingen reservasjoner. Særdeles gode solsenger med tykke madrasser. Håndkle-kiosken har åpent fra 10-18 daglig, hvor du henter gratis badehåndklær. Vi hadde halvpensjon og fikk servert nydelog mat hver eneste dag. I tillegg til den fenomenale buffet-restauranten kunne du også velge å spise middag på Asiatisk, Italiensk, Gresk eller Fiskerestaurant. På plassen finner du en butikk / mini-marked med allright men prisene er nesten doble til sammenligning med supermarkedenene 2 km unna. Buss mor Rethymnon eller mot Chania stopper rett utenfor hotellet. Stranden er nydelog men sterke strømmer og dermed rødt flagg stopped idyllen for vår del. Når det er sagt var bassengområdet slettes ingen dårlig erstatning. Det er så og si helt stille fra kl 23.00 Anbefaler virkelig et opphold her

 
11.07.2019

av OyTheBoy Oslo, Norge

Avslappende og deilig

Du får det du betaler for! Fra innsjekk til utsjekk ble vi svært godt tatt vare på. Selv om vi kom sent til hotellet og kjøkkenet var stengt disket de opp en herlig middag. Hotellet er relativt nytt og holder høy klasse. Store og delikate rom, herlig design og arkitektur, mer enn nok solsenger ved svømmebassenget og på stranda, bra treningsrom og spa, og hyggelig service hele veien. Vi hadde halvpensjon og var meget fornøyd med maten. I løpet av oppholdet spiste vi også på den asiatiske, den italienske og fiskerestauranten. Ingen ekstra kostnad. Stor tommel opp til han som var sommelier på hotellet. Kunnskapsrik, vennlig og kom med noen fantastiske tips om gode greske viner (gresk vin har utvilsomt tatt store steg de siste årene!). Dette er en rolig resort, og etter kl 23 var det stort sett dødt. Perfekt for å lade batterier og finne roen. Anbefales på det varmeste.

 
27.09.2017

av Tap I Vadsø, Norge

Høy standard.

Ved ankomst blir du møtt kofferter blir tatt inn på hotellet så får velkomst drink i resepsjonen får info,så blir du kjørt til rommet etter dette med bagasje.Vil du bli kjørt til og fra stranda så kan du det,under frokost,lunsj og middag blir du servert hele tiden med det du drikker til du henter bare maten.Dette er ikke et hotell hvor du har full all inclusive hvor alt er gratis som mange andre hoteller,du får en viss drikke til mat men må kjøpe ellers utenom og i barer på kvelden..De har litt rabatt på full og halvp gjester på vin og vis du spiser i Alacarte resturanter som er på plassen.Stranda er fantastisk og vil du bare ligge å nyte og få servert en drink ved strand senga så er det bare å gi beskjed til de som jobber der så henter og bringer de.Du kan også spise ved stranden da det er en liten resturant der og maten er veldig bra.Sandstrand som er veldig bra og vil du spasere en tur inn til lille sentrum Georgiupolis så tar det en ca 20-25 min via stranda eller du kan drosje som koster en ca 6 euro.Ikke mulig å ta ut euro på hotell men det kan du gjøre i georgioupolis hvor det er mange cash automater.Vi var som par der uten barn og var fantastisk ferie med flott personale og hjelpsomme,rommene var veldig bra,basseng området flott men vi foretrakk stranden når vi var der.Når det gjelder antrekk så var det mange menn som hadde fine korte sommerbukser på så det var ikke problem så det ut som selv om det står at de krever at menn har langbukse på når de skal spise middag.Finnes også et lite minimarked ved hotellet som man kan kjøpe det meste av ting man trenger.Vi var bare en uke men skulle gjerne vært 2,var en flott hotell med høy standard hvor du er i fokus.