Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 64 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-20


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-14


7 av 10

+
Barer, a la cart restauranter
-
Oppleves som om de var grådige på litt for mange felter. Tillegg for absolutt alt, overhodet ikke 5 stjernes. Toppet seg når de krever inn miljø skatten i kontanter . Virket kriminelt

Bekreftet gjest: 2024-07-14


9 av 10

+
Svært god service, nydelig mat, fantastisk strand, flotte bassengområder. Rent og pent.
-
Ønsker bedre treningsrom og en sittegruppe på hotellrommet.

Bekreftet gjest: 2024-06-28


9 av 10

+
Stranden var helt topp. Flotte solsenger, rene toaletter og god service fra beach bar/restaurant. Fantastisk med golfbiler som kunne ta deg rundt på resorten. Spesielt fint når man reiser med barn og må ha med mye greier. Et fantastisk hotell for både voksne og barn med flott badeland og lekeplass, men også bassengområder tiltenkt voksne hvor barn også kan bade. Veldig god og variert mat i buffet og al la carte restaurantene var veldig bra. Veldig god value for money på all inclusive.
-
Litt variert service (litt personavhengig), men generelt veldig bra. Gyros burde være inkludert i snack menyen og litt mer fokus på gresk mat på restaurantene.

Bekreftet gjest: 2024-05-25


10 av 10

+
Mulighet for variasjon på mat og kvaliteten på mat
-
Maten på fiskerestauranten på stranden

Bekreftet gjest: 2024-05-11


8 av 10

+
Rom/leilighet.
-
Trenger nye håndklær, badekåper. Noe spray mot maur. Var mye inne. Matt var ikke den beste kvalitet, men ok.

Bekreftet gjest: 2024-05-04


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


10 av 10

+
Alt var perfekt.
-
Vannet i alle bassengene var veldig kald. Håndklær, sengetøy og morgenkåper bør byttes ut da de er ikke hvite lengre men grå og utvasket. Det ødelegger veldig for 5* inntrykket.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


6 av 10

+
Pent resort med mye å gjøre
-
Mye insekter og støy fra trafikk på veien utenfor

Bekreftet gjest: 2023-09-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

1775 vurderinger
Utmerket
 
1360
Veldig bra
 
289
Bra
 
96
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

15.07.2024

av Olafur G

Relax in Crete

Hotellet var meget rent og fint. Lun og fin stemning og virkelig standard på det meste. Hyggelig atmosfære hos de ansatte som hjalp med alt som vi trengte hjelp til. Virkelig morsomt og behagelig å tilbringe tid på dette stedet. Anbefales til alle!!

 
29.06.2024

av Synnøve S

Fantastisk opplevelse på fantastisk resort!!

Svert fornøyd med absolutt ALT i dette oppholdet! Det begynte allerede ved ankomst; - da ble vi svert godt imottatt av unike Djamel som serverte oss en god kald velkomstdrink etter den varme bussturen, og gav oss god informasjon om stedet. Han bidro også ellers til at vi fikk en ekstra fin opplevelse på Anemos, med sin fine humor, stil og tilstedeværelse. Veldig pent rom og fine materialvalg.god seng. Kaffemaskin og vannkoker. Minibar/lite kjøleskap. Rom med terrasse og direkte tilgang til delt basseng(delte med 1 naboleil. som ikke brukte bassenget selv)+ 2 gode solsenger og 2 stoler og bord og parasoll. Hadde alt vi trengte. Svert hyggelig og gledesspredende gresk dame som utførte utmerket renhold på rom og terrasse. Putene var nok gode for andre, men selv foretrekker jeg mer flate og mykere puter. Sover best uten pute. Vi hadde halvpensjon og var svert fornøyd med det. Veldig godt utvalg - og maten/buffeten var gjennomgående god! Drikke til frokost følger med i halvpensjon. Til middagsbuffet kjøper/bestiller en den drikke en ønsker - og det blir satt på romnummer, så betaler en dette på oppgjørsdagen. Samme kan en gjøre med evt snacksmat el drikke ved bassenget eller på Anemos-stranda beachbar-det settes på romnummer, og alt betales oppgjørsdag/ved hjemreise. Gratis solsenger både ved basseng og stranda. Nye badehåndklær inkludert hver dag. Rolig hotel, fin atmosfære, god kveldsunderholdning hver kveld. Ikke fest eller høy musikk. Veldig behagelig og luxuriøst opphold, med utmerket service fra alle steder: resepsjon, restaurant, rengjørere, spa,golfbilsjåførene/transportørene,,hvor gjestene alltid er i fokus. Flotteste sydenopplevelse ! Takk for oss!! Hilsen 2 fra Norge på 55 og 61

 
11.07.2023

av Hilde Aleda W

Imøtekommende og serviceinnstilt personale

Hotellets bassengområde hadde mangelfull adkomst for bevegelseshemmede. Det var heller ikke rekkverk i tilknytning til trappene i uteområdet. Dette gjorde det noe problematisk å ankomme rommet. Hadde forventet at et 5 stjerners hotell hadde en bedre ivaretakelse på dette området.

 
03.07.2022

av Lindaosollied Tromsø, Norge

Nydelig resort

Nydelig anlegg, rent og pent, veldig god service og god mat med mange valgmuligheter. Flere basseng på området og kort vei til stranda med strandbar og solsenger reservert for hotellet. Det kjøres kontinuerlig golfbiler rundt i området for å frakte de som synes det er vanskelig å gå. Kort vei til Rethymnon (20 min) og Chania (40 min) med gode bussforbindelser i høysesongen. Vær tidlig ute med å booke bord på restauranter (utenom hovedrestauranten) dersom dere er en større gruppe. Hotellet har strandhåndklær og strandveske. Det gis 2 flasker vann på rommet daglig. Vi reiste en gruppe på 10 personer fra 12-73 år og alle var veldig fornøyd.

 
21.07.2019

av LindaB6263

Super service fra start til slutt

Vi ankom hotellet ved 01.00 tiden og fikk se dette flotte anlegget i full belysning som var lekkert. Etter innsjekk fikk vi servert et hyggelig måltid i restauranten før vi ble kjørt til rommet. Flott velkomst også der mer fruktfat og vin. Rommet var stort og fint med terrasse og de fleste fasiliteter som minibar, kaffemaskin og strykebrett. Vi fikk rom med badekar som falt i smak for 8-åringen. 2 ganger daglig kommer house-keeping for å sørge for at du har alt du trenger. Rent og pent både på rom og ellers. Her slipper du å sette på vekkerklokla for å sikre deg plass ved poolen. Godt med plass og ingen reservasjoner. Særdeles gode solsenger med tykke madrasser. Håndkle-kiosken har åpent fra 10-18 daglig, hvor du henter gratis badehåndklær. Vi hadde halvpensjon og fikk servert nydelog mat hver eneste dag. I tillegg til den fenomenale buffet-restauranten kunne du også velge å spise middag på Asiatisk, Italiensk, Gresk eller Fiskerestaurant. På plassen finner du en butikk / mini-marked med allright men prisene er nesten doble til sammenligning med supermarkedenene 2 km unna. Buss mor Rethymnon eller mot Chania stopper rett utenfor hotellet. Stranden er nydelog men sterke strømmer og dermed rødt flagg stopped idyllen for vår del. Når det er sagt var bassengområdet slettes ingen dårlig erstatning. Det er så og si helt stille fra kl 23.00 Anbefaler virkelig et opphold her