Mitsis Laguna Resort & Spa

Mitsis Laguna Resort & Spa

 • • På stranda
 • • All Inclusive-hotell
 • • Herlige spabehandlinger
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til fine Mitsis Laguna Resort & Spa, som har en uforstyrret beliggenhet på den lille stranda i Anissaras. Her finner du det meste du kan ønske for en avkoblende ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og mange aktiviteter. For de voksne er det et herlig spa for avkobling, mens barna kan plaske i vei i bassenget hvor de har sin egen barneseksjon.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Bungalow for 1 person. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra mattilbud
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Laguna Resort & Spa er et fint All Inclusive-hotell med fin hage og mange aktiviteter. Hotellet har flere bassengområder med saltvannsbasseng. Vannsklier i ett av bassengområdene og et basseng med en egen barneseksjon, samt en lite grus- og rullesteinsstrand. Liten vei med lokaltrafikk mellom hotellet og stranda. Gratis solsenger og parasoller og badehåndklær i bassengområdet og på stranda. To poolbarer.

En bufférestaurant og fem á la carte-restauranter med italiensk, kretisk, asiatisk (bordreservasjon kreves) og meksikansk mat, samt en som bare serverer fisk. (Bordreservasjon kreves.) Pent antrekk til middag, som betyr langbukser og tette sko for menn. Det er også et crêperie/snackbar. Flere barer, blant annet champagnebar (barn ingen adgang). Dag- og kveldsunderholdning.

Gratis treningsrom. Spa med massasje og behandlinger mot avgift (aldersgrense 16 år). Innendørsbasseng, hamam og jacuzzi mot avgift. Pedikyr, manikyr og frisør mot avgift. Tennis (tidsbestilling i resepsjonen) og biljard mot avgift. Gratis bordtennis, aerobics og gymnastikk. Minifotball. Vannsport (motordrevne mot avgift), windsurfing (med sertifikat), pedalbåt og kano.

Gratis WiFi, høyhastighet mot avgift. Lekeplass og spillrom (mot avgift). Room service døgnet rundt og vaskeriservice, begge mot avgift. Minimarked. Gullsmed og suvenirbutikk. Lokaltrafikk. Til Hersonissos er det cirka 3 kilometer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Kontinental frokost kl. 4.00-7.00 på forespørsel.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Middag i en av temarestaurantene kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon.
 • Middag på den kretiske tavernaen kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • Crêpes, iskrem og snacks kl. 10.00-1.45.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 7.00-4.00.
 • Aktiviteter og underholdning.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fram til avreise.

Verdt å vite

Heis kun i hovedbygningen.