Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pent og stilrent hotell som ligger ovenfor stranda i Analipsi. Start dagen med en morgenpromenade og et bad i havet, og etter frokost venter solsenga ved bassenget for nok en deilig feriedag på Kreta. Bo ekstra godt i et deluxerom med utgang til bassenget.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom med utgang til basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet, servicen og beliggenheten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Galazio Beach Resort har et herlig bassengområde med utsikt over havet. Her venter late dager i solsenga under en parasoll. I poolbaren kan du bestille noe drikke. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert for hotellets gjester.

Vil du trene har hotellet et treningsrom.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-24.00. Strykejern kan lånes i resepsjonen. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Rett utenfor hotellet ligger det et supermarked, restauranter samt noen barer og et apotek.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.00-10.00.

Alle hotell – Anissaras

Lyttos Beach

Lyttos Beach har den beste beliggenheten ved den lange sandstranda i Analipsi, nord-øst på Kreta. Her kan hele familien se frem til aktive dager med barneklubb og tennis, men selvsagt også late dager i en solseng ved ett av ved bassengene eller på den fine sandstranda. Hotellet har bra sportsfasiliteter i verdensklasse med blant annet et velutstyrt treningsstudio, olympisk basseng, 25 meter basseng, sykling samt padel- og tennisbaner.

Atlantica Caldera Palace

Atlantica Caldera Palace er et lite badeparadis for hele familien. Her er det flere basseng å velge blant, slapp av ved et roligere basseng eller herj rundt i vannsklier og spill vannpolo med vennene. Vil du heller bade fra stranda er det ikke mange skrittene ned til Middelhavet. All Inclusive er inkluder og det er mange restauranter å velge i.