Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med delt uteplass. To enkeltsenger. Minikjøkken med komfyr, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Vaskemaskin. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, brødrister, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Vaskemaskin. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og havutsikt. To soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med komfyr, kjøleskap med fryser, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Vaskemaskin. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 4-6