Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom i etasje for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ok nærhet til stranden og veldig trivelig betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels ved sandstranda i Agia Marina er populært blant barnefamilier. Det består av flere bygninger som ligger på begge sider av veien og forbindes med en gangtunnel. En av fløyene ligger ved stranda, hvor det er et begrenset antall solsenger og parasoller, som er reservert for Apollos gjester (uten avgift og begrenset antall). Ved de andre bygningene på andre siden av veien er det to bassengområder der det er barneseksjon (dybde 65-85 cm) i det ene og barnebasseng i det andre. Ved det ene bassenget arrangeres det aktiviteter, mens det er en mer avslappet atmosfære ved det andre. Solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum (i kontanter).

Hotellet har fire restauranter og pent antrekk gjelder i alle. Hovedrestauranten ved stranda serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Dessuten er det en grill- og bufférestaurant, Pearl Wing Restaurant, og to à la carte-restauranter. Den ene, Sea Line taverna serverer lunsj mens à la carte og Azzuro serverer middag à la carte (bordreservasjon kreves) med meny inspirert av retter fra Middelhavslandene. I sistnevnte bys det også på utsikt mot Thodorouøya. Viktig å merke seg at antallet plasser i Pearl Wing Restaurant er begrenset, så her spiser man om det er ledige plasser. Tre barer på hotellet – en lobbybar, en poolbar og en strandbar.

I perioden 15.5-15.9 arrangerer hotellet fitnessaktiviteter for voksne på dagtid samt kveldsunderholdning noen ganger i uka, som kretisk aften og internasjonal musikkaften. Hotellet tilbyr også vin- og olivenoljesmaking. Disse lokale produktene kan du kjøpe.

Treningsrom for gjester over 16 år. Massasje mot avgift (kun i høysesong). Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år (åpen 6 dager i uka). TV-rom.

Wifi inkludert. Vaskeriservice mot avgift. Romservice hele døgnet mot avgift. Minimarked/kiosk som er åpent på dagtid. Det er cirka 1 kilometer til Agia Marina og cirka 3 kilometer til Platanias. Gode bussforbindelser til Chania by (cirka 8 kilometer). Gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Enkeltrom og dobbeltrom
Inkludert:

 • Frokostbuffé,

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Enkeltrom og dobbeltrom med All Inclusive
Inkludert:

 • All Inclusive.

Familierom
Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Frokostbuffé i Pearl Wing Restaurant 7.30-10.30.
 • Kalde og varme snacks kl. 11.30-13.00 & 16.00-17.30
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten og i Pearl Wing Restaurant kl. 12.30-14.30 .
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten eller i Pearl Wing Restaurant (hvis det er ledig) kl. 19.00-21.30.
 • Én middag à la carte restauranten Azzuro i løpet av oppholdet. Bordreservasjon bør gjøres 2 dager i forveien. Drikke er ikke inkludert.
 • Iskrem og kaker kl. 10.00-23.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet, spesielt ved bassengområdet.
 • I hovedbygningen på strandsiden er det heis.

Alle hotell – Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger midt mellom de hyggelige feriebyene Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du rett ovenfor den fin stranda og det er ikke mange skrittene du må ta mellom morgenbad i havet og hotellets tre basseng der du kan koble av i deilige solsenger. Nyt en god frokostbuffé med utsikt mot havet og vil du ha en ekstra komfortabel ferie kan du legge til halvpensjon.