Atlantica Amalthia Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger midt mellom de hyggelige feriebyene Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du rett ovenfor den fin stranda og det er ikke mange skrittene du må ta mellom morgenbad i havet og hotellets tre basseng der du kan koble av i deilige solsenger. Nyt en god frokostbuffé med utsikt mot havet og vil du ha en ekstra komfortabel ferie kan du legge til halvpensjon.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Juniorsuite for 2 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stranden, og tilgang til solsenger der selv om man må betale 10 euro for 2 solsenger..
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantica Amalthia Beach Resort har to bassengområder med tre pooler, et nede ved stranda med et basseng og et med to basseng ved bygningen med deluxerommene, rett over gata. Solsengene og parasoller inkludert ved bassengområdene. Bassenghåndklær inkludert. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

I hotellets frokostrom serveres en frokostbuffé og i restauranten Yefsis serveres lunsj og middag. Vegetaralternativ finnes. Hotellet har også en à la carte-restaurant som er åpen til lunsj og middag, der du kan smake det greske kjøkkenet men også internasjonale retter, bordreservasjon kreves. I poolbaren og i snackbaren serveres drikke, enklere retter og iskrem på dagtid. Pent antrekk, langbukse for menn til middag.

Lite, enkelt treningsrom. Bordtennis utendørs. Kveldsunderholdning noen kvelder i uke. Massasje og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Heis kun i bygningen med deluxerom. Avstanden til stranda varierer fra 0 til 100 meter, avhengig av på hvor på hotellet du bor. Hotellet ligger mellom Agia Marina og Kato Stalos med et hyggelig utvalg av restauranter, butikker og barer i begge retninger. Fra hovedveien kan du ta lokalbussen mot Platanias og til Chania by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Alle hotell – Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.