Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom som ligger i de ulike bygningene. TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar, kan benyttes som kjøleskap om man sier i fra i resepsjonen. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Små bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, rommene i poolbygningen og har bassengutsikt, mens de som ligger i hovedbygningens strandside har havutsikt. De rommene som ikke har utsikt kan ligge i alle bygningene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 14-18 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Hyggelige enkeltrom med enkeltseng i hovedbygningen med TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar kan benyttes som kjøleskap om man sier i fra i resepsjonen. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Små bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Terrasse, noen med havutsikt eller balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 8-10 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Hyggelige familierom, som ligger i bassengbygningen, med to enkeltsenger og køyeseng for barna. Liten sittegruppe. TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar, kan benyttes som kjøleskap om man sier i fra i resepsjonen. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 16-18 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom i etasje

Hyggelige familierom, som ligger i bassengbygningen, i etasje med dobbeltseng nede og to enkeltsenger oppe. Det er åpent mellom etasjene. Bad i begge etasjer. Bratt trapp mellom etasjene. To TVer med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar, kan benyttes som kjøleskap om man sier i fra i resepsjonen. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Sittebadekar og wc, hårføner nede; dusj og wc oppe. Balkong eller terrasse, noen med basseng- eller havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn