Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom som ligger i de ulike bygningene. TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Små bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, rommene i poolbygningen og har bassengutsikt, mens de som ligger i hovedbygningens strandside har havutsikt. De rommene som ikke har utsikt kan ligge i alle bygningene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 14-18 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Hyggelige enkeltrom med enkeltseng i hovedbygningen med TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar mot avgift. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Små bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Terrasse, noen med havutsikt eller balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 8-10 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Hyggelige familierom, som ligger i bassengbygningen, med to enkeltsenger og køyeseng for barna. Liten sittegruppe. TV med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar mot avgift. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 16-18 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom i etasje

Hyggelige familierom, som ligger i bassengbygningen, i etasje med dobbeltseng nede og to enkeltsenger oppe. Det er åpent mellom etasjene. Bad i begge etasjer. Bratt trapp mellom etasjene. To TVer med et fåtall skandinaviske kanaler (DR1, NRK1 og TV4). Minibar mot avgift. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Sittebadekar og wc, hårføner nede; dusj og wc oppe. Balkong eller terrasse, noen med basseng- eller havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn