Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med bassengutsikt eller havutsikt. De med havutsikt i hovedbygningens strandside. De med bassengutsikt ligger i bassengbygningen på andre siden av gata. Rom uten spesifisert utsikt ligger i alle bygningene. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Små bad med badekar med dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 14-18 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En enkeltseng. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Små bad med badekar med dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 8-10 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i køyeseng. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Familierommene ligger i bassengbygningene.

Romstørrelse: Ca. 16-18 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom i etasje

Familierom i etasje med balkong eller terrasse. Åpen planløsning med en bratt trapp mellom etasjene. I inngangsetasjen er det et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og bad med hårføner, badekar med dusj og wc. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger og et bad med hårføner, dusj og wc. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Familierommene ligger i bassengbygningene.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn