Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels

  • • Fin beliggenhet ved stranda
  • • Populært hotell

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var rolig der. Fint og rent.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Margarita Beach Resort G D's Hotels er et leilighetshotell med flere bygninger som ligger noen skritt fra sand- og grusstranda i Agia Marina. Det er cirka 750 meter til Platanias med restauranter, nattklubber, barer og butikker. Er du ute etter noe litt roligere kan vi foreslå en fin tur gjennom olivenlundene til sentrum i gamlebyen. Her havner du midt i den greske hverdagen og alt går i sitt eget tempo.

Hotellet har et bassengområde med et lite basseng med barneseksjon samt et fåtall solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot avgift. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift. Havbunnen består av klipper/fjell så vi anbefaler badesko.

Hotellet har en restaurant som serverer frokostbuffé samt enkle retter til lunsj og i baren serveres drikke. I høysesong er det underholdning to dager i uka.

Wifi inkludert i resepsjonen. Tilgang til stasjonær PC med internett i resepsjonen. Trafikkert gate som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé inkludert i noen ett- og toromsleiligheter.

Verdt å vite

Heis i alle bygninger med unntak av én, der seks av ettromsleilighetene ligger.

Alle hoteller – Agia Marina

Iolida Star

Iolida Star ligger i et rolig område av Agia Marina nært havet. I bassengområdet er det godt med solsenger og i bassenget er det barneseksjon. Stranda ligger bare et steinkast fra hotellet!

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng med barneseksjon. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhet like ved stranda i Agia Marina på Kreta. Her kan du velge å tilbringe dagen på sandstranda nedenfor hotellet eller i bassengområdet med utsikt over havet. Bo godt i leiligheter med plass til 6 personer.