Ninemia Beach

Ninemia Beach

  • • Barnevennlig og langgrunn sandstrand
  • • Perfekt sand for å bygge sandslott
  • • Herlig bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På det hyggelige Ninemia Beach bor du rett ved den vakre sandstranda, bare en kort spasertur fra sentrum i Agia Marina. Et lite, pent bassengområde med barneseksjon, samt solsenger og parasoller. Hotellet består av to bygninger bygd i ulike tiår. Mellom bassenget og stranda ligger en restaurant som serverer frokost, snacks, lunsj og middag. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift, inkludert hvis du bestiller noe fra strandrestauranten.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Restauranter og supermarked i nærheten. Det er cirka 8 kilometer til Chania. Gode bussforbindelser. Gjennomgangstrafikken kan virke forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Agia Marina

Iolida Star

Iolida Star ligger i et rolig område av Agia Marina nært havet. I bassengområdet er det godt med solsenger og i bassenget er det barneseksjon. Stranda ligger bare et steinkast fra hotellet!

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng med barneseksjon. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhet like ved stranda i Agia Marina på Kreta. Her kan du velge å tilbringe dagen på sandstranda nedenfor hotellet eller i bassengområdet med utsikt over havet. Bo godt i leiligheter med plass til 6 personer.