Bilde av: Kefalonia

Reisetips til Kefalonia

Små byer, frodig og vakker natur, og ikke minst strender du sent vil glemme. Er du ute etter en ferie der du alltid har noe vakkert å hvile blikket på og som er litt annerledes enn de større reisemålene bør du ta en nærmere titt på Kefalonia.

Utflukter og aktiviteter

Hvem har sagt at ferien bare er til for å slappe av? Finn ut hva Kefalonia har å tilby av spennende aktiviteter. Prøv deg på jetski, zipline, hesteridning eller undersøk undervannsgrotter. Og kanskje et spabesøk?

Les mer om utflukter og aktiviteter

Syv vakre byer på Kefalonia

På Kefalonia er det mange små byer og vakre steder med fargeglade hus. Vi har plukket ut syv av de vakreste byene som er verdt et besøk.

Se Kefalonias byer her

Opplev Kefalonia

Trollbindende naturopplevelser og sjarmerende småbyer bør være med på ønskelisten til alle som kommer til Kefalonia. Les om opplevelser på Kefalonia!

Les om Kefalonias opplevelser

Kefalonias fine strender

På tide å hoppe i havet! Vi gir deg noen av våre tips om de fineste, livligste og stemningsfulle strendene på Kefalonia.

Les om våre favorittstrender

Kulinariske Kefalonia

På Kefalonia møter du gresk matkultur på sitt beste. Smak deg rundt på øya, lær om deres mattradisjoner og sug inn den herlige atmosfæren i restaurantene.

Les våre kulinariske tips