Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger like ved sand- og rullesteinstranda Kastrosukia. Her møtes du av bølgeskvulp, en stor hage for lek og moro og vakre solnedganger. All Inclusive er inkludert i prisen og vil du unne deg litt ekstra luksus – bestill et familierom eller en juniorsuite med utgang til et fellesbasseng.

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom med to soverom for 2-4 personer. Familierom med to soverom og delt basseng for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Folka i resepsjonen og de som vasket var bra, renhet og bassengområdet form var bra.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ninos Grand Beach Hotel & Resort har lys innredning med pastellfargede møbler, pene rom med havutsikt og utgang til delt basseng, en restaurant og den beste beliggenheten – like ved sand- og rullesteinstranda Kartrosukia.

Bassengområde og strand
Det er et bassengområde på Ninos Grand Beach Hotel & Resort, med et saltvannsbasseng og et separat barnebasseng, også med saltvann. Ved bassengene tilbys solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum og kan byttes to ganger per uke. Stranda ved hotellet består av grovkornet sand og rullestein og der er det solsenger og parasoller til leie.

Mondo Experience 15. juni-11. august
Apollos hotellkonsept Apollo Mondo Family vil være tilgjengelig på Ninos Grand Beach Hotel & Resort sommeren 2024. Her får gjestene ta del av vårt Apollo Mondo-konsept med Club Polly & Mino, Swim School by Apollo og gruppetrening med Apollos profesjonelle instruktører og personale.

Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem). Her kan du lese mer om Swim School by Apollo.

Restauranter og barer
I restaurant Epirus serveres rause bufféer til frokost, lunsj og middag og noen kvelder er det levende musikk og gresk folkedans. Barnestoler finnes i restaurantene. Epirus Bar serverer brus, vann, kaffe og te samt lokale alkoholholdig drikke, de har samme åpningstider som restauranten. Pent antrekk, langbukser eller lang shorts for menn. I hotellets hovedbar Nikopolis kan du få internasjonale drinker, men da mot avgift.

På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet. Så slå deg ned og nyt en smakfull baristakaffe!

Treningsrom
Hotellet har et treningsrom og tilbyr sportsaktiviteter som bordtennis og basketball uten ekstra kostnad. Tennis mot avgift og du kan leie utstyr.

Øvrig på hotellet
Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Heis finnes i hovedbygningen. Det er ikke heis i sidebygningene der blant annet rommene med delt basseng ligger.

Oppdag omgivelsene
Cirka 2 kilometer fra hotellet ligger i sentrum av Kanali og her er det noen restauranter og tavernaer. For å oppdage omgivelsene kan vi anbefale å leie en bil i ferien, da er parkering inkludert på hotellet, begrenset antall plasser. Kanskje tar dere en tur til genuine Preveza, som ligger cirka 18 kilometer fra hotellet, en opplevelse av en gresk liten storby.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Epirus kl. 7.30-10.00.
 • Sandwicher og frukt i Olympa Pool Bar kl. 11.00-12.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Epirus kl.12.30-14.30.
 • Ettermiddagskaffe i Olympia Pool Bar kl. 15.00-18.00.
 • Pizza i Olympia Pool Bar kl. 11.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Epirus kl. 19.00-21.30.
 • En middag per opphold i Syrtaki Greek Taverna, bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til hele avreisedagen.

Verdt å vite

 • Club Polly & Mino, Swim School by Apollo vil tilbys på hotellet i perioden 15. juni-11. august 2024.
 • Gruppetrening med skandinavisktalende Apollopersonale vil tilbys på hotellet i perioden 15. juni-11. august 2024.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn (begrenset antall). Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hotell – Kanali

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine familierom som tar opptil 6 personer. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Restaurant anbefales av nettsiden Restaurant Guru for den gode maten. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger rett ovenfor Monolitho-stranda, sør for byen Kanali. Stranda strekker seg kilometervis og er perfekt for morgenturen eller en løpetur. Du bor i fine dobbeltrom og hotellet har et fint bassengområde. Frokostbufféen er inkludert og på dagtid kan du ta deg en matbit i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhet ved Kastrosikia-stranda et stykke nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyte utsikten mot havet og mellom hotellet og sandstranda ligger hotellets koselige bassengområde.

Kanali Beach

På Kanali Beach er det et sort bassengområde med blant annet vannsklier for både store og små samt store områder for sport og lek. Hotellet har en bufférestaurant med greske spesialiteter. Stranda ligger i gangavstand og nås via en gangtunnel under veien.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Poseidon Beach (Parga)

Poseidon Beach er et hyggelig hotell bare noen skritt fra den lange og brede sandstranda i Kanali. Hotellet har en vakker utsikt ut over havet og her kan du beundre en vakker solnedgang i fred og ro.

Cleopatra

Cleopatra ligger et lite stykke utenfor sentrum, og byr på rolig atmosfære og late dager ved bassenget. Foretrekker du stranda er den kun er kort spasertur unna. med Cleopatra som base kan du utforske vakre strender og interessante steder i nærområdet.