Ninos Grand Beach Hotel & Resort

apollo mondo family

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

 • * Nyrenovert
 • * All Inclusive inkludert

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er vårt nye tilskudd til Apollo Mondo Family og hotellet har gjennomgått en helrenovering før sommersesongen 2023. Hotellet byr på lys innredning med pastellfargede møbler, pene rom med både havutsikt og utgang til delt basseng, flere restauranter og den beste beliggenheten – like ved sandstranda Kastrosukia. Naturligvis har hotellet alt som et Apollo Mondo Family-hotell skal ha, treningstimer, spennende leker og moro i Club Polly & Mino, svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere samt et herlig barnebasseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom med to soverom for 2-4 personer. Familierom med to soverom og delt basseng for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til et nyrenovert Ninos Grand Beach Hotel & Resort!
Ninos Grand Beach Hotel & Resort vil sommeren 2023 ha gjennomgått en helrenovering og blir et nytt og fint Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet, som ligger like ved den vakre sandstranda Kastrosukia, blir det perfekte hotellet for en vellykket familieferie med innslag av bølgenes brus, en nydelig hage med store grønne plener for ben som har lyst til å løpe og vakre solnedganger. Her blir ferien ekstra komfortabel med All Inclusive inkludert og naturligvis massevis av spennende aktiviteter for store og små. I blant må man koste på seg litt ekstra luksus og her kan du bo i familierom eller i juniorsuiter med direkte utgang til et fellesbasseng.

Bassengområde og strand
Det er et bassengområde på Ninos Grand Beach Hotel & Resort, med et basseng i ulike nivåer og med integrerte solsenger i vannet, samt en separat barnebasseng. Ved bassengene tilbys også vanlige solsenger samt parasoller og bassenghåndklær.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et bredt aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Hotellet har også en lekeplass. På Swim School by Apollo lærer barna seg å svømme etter Svenska Simförbundets pedagogikk med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og de kan ta svenske svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket.

Restauranter og barer
På Ninos Grand Beach Hotel & Resort er det flere restauranter og barer. I restaurant Epirus serveres rause bufféer til frokost, lunsj og middag og noen kvelder er det levende musikk og gresk folkedans. Barnestoler finnes i restaurantene. Epirus Bar serverer brus, vann, kaffe og te samt lokale alkoholholdig drikke, de har samme åpningstider som restauranten. Hotellet har to à la carte-restauranter, i Piccolo Mondo serverer italienske spesialiteter og i Sirtaki Greek Taverna serveres klassiske retter fra det greske kjøkkenet. Pent antrekk, langbukser eller lang shorts for menn. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. I hotellets hovedbar Nikopolis kan du få internasjonale drinker, med da mot avgift.

Baristakaffe på Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere sorters nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet!

Treningsrom og gruppetrening
Hotell Ninos Grand Beach Hotel & Resort har treningsrom og fire treningstimer om dagen, som holdes av skandinavisktalende instruktører. Her tilbys også sportsaktiviteter som tennis, bordtennis og basketball. Les mer om sport og trening på Ninos Grand Beach Hotel & Resort.

Øvrig på hotellet
Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Heis finnes i hovedbygningen. Det er ikke heis i sidebygningene der blant annet rommene med delt basseng ligger.

Oppdag omgivelsene
Cirka 500 meter fra hotellet ligger i sentrum av Kanali og her er det noen restauranter og tavernaer. For å oppdage omgivelsene kan vi anbefale å leie en bil i ferien, da er parkering inkludert på hotellet, begrenset antall plasser. Kanskje tar dere en tur til genuine Preveza, som ligger cirka 18 kilometer fra hotellet, en opplevelse av en gresk liten storby.

Inkludert Apollo Mondo Family på Ninos Grand Beach Hotel & Resort:

 • Fire treningstimer per dag
 • Wifi på hele hotellet
 • Solsenger og parasoller ved bassenget
 • Basseng- og strandhåndklær mot depositum
 • Bordtennis
 • Basketball
 • Parkering

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Solsenger og parasoller på stranda
 • Tennis - utstyr kan leies

Les mer om våre Apollo Mondo Family-hotell.

Måltider

Inkludert:

Verdt å vite

Bildene som presenteres i bildespillet er skisser. Bilder vil bli publisert så fort Apollo mottar bildene fra hotellet.

Sesongvariasjoner

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 19. mai til 23. oktober 2023. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som Swim School by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Ninos Grand Beach Hotel & Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Les mer om transporten tur/retur hotellet her.

Alle hoteller – Kanali

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine rom Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.

Poseidon Beach (Parga)

Poseidon Beach er et hyggelig hotell bare noen skritt fra den lange og brede sandstranda i Kanali. Hotellet har en vakker utsikt ut over havet og her kan du beundre en vakker solnedgang i fred og ro.

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Blue Sea

Blue Sea ligger rett ovenfor Monolitho-stranda, sør for byen Kanali. Stranda strekker seg kilometervis og er perfekt for morgenturen eller en løpetur. Du bor i fine rom og hotellet har et fint bassengområde. Frokostbufféen er inkludert og på dagtid kan du ta deg en matbit i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhet ved Kastrosikia-stranda et stykke nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyte utsikten mot havet og mellom hotellet og sandstranda ligger hotellets koselige bassengområde.