Poseidon Beach (Parga)

Poseidon Beach er et hyggelig hotell bare noen skritt fra den lange og brede sandstranda i Kanali. Hotellet har en vakker utsikt ut over havet og her kan du beundre en vakker solnedgang i fred og ro.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet. Rolig og avslappende. Vi leide sykkler.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3,9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Poseidon Beach ligger ved den fine sandstranda og herfra er det bare noen skritt mellom stranda, restauranten og hotellets bassengområde. Vil du bruke yogamatta i ferien er det alltid plass på gressplenen, der det også er god plass til lek og løp for små barneføtter.

Et stort bassengområde med et basseng med jacuzzi, et separat barnebasseng samt solsenger og naturlig skygge under vinrankene. Badehåndklær er inkludert. Poseidon Beach har en privat del av stranda der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester.

Hotellets restaurant disker opp med det beste fra det greske kjøkkenet og ligger like ved stranda. Her kan du innta frokostbufféen som er inkludert. Du kan også spise lunsj og middag her, og den vakre solnedgangen er inkludert. I tilslutning til restauranten er det også en bar der du kan bestille drikke og lettere måltider på dagtid fra solsenga.

Wifi inkludert på hele hotellet. Cirka 4 kilometer til sentrum av Kanali og 18 kilometer til Preveza.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kanali

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine rom Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Restaurant anbefales av nettsiden Restaurant Guru for den gode maten. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er et nytt tilskudd til Apollo Mondo Family og hotellet har gjennomgått en helrenovering før sommersesongen 2023. Hotellet byr på lys innredning med pastellfargede møbler, pene rom med både havutsikt og utgang til delt basseng, restaurant og den beste beliggenheten – like ved sand- og rullesteinstranda Kastrosukia. Naturligvis har hotellet alt som et Apollo Mondo Family-hotell skal ha, treningstimer, spennende leker og moro i Club Polly & Mino, svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere samt et herlig barnebasseng.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Blue Sea

Blue Sea ligger rett ovenfor Monolitho-stranda, sør for byen Kanali. Stranda strekker seg kilometervis og er perfekt for morgenturen eller en løpetur. Du bor i fine rom og hotellet har et fint bassengområde. Frokostbufféen er inkludert og på dagtid kan du ta deg en matbit i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhet ved Kastrosikia-stranda et stykke nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyte utsikten mot havet og mellom hotellet og sandstranda ligger hotellets koselige bassengområde.

Kanali Beach

På Kanali Beach er det et sort bassengområde med blant annet vannsklier for både store og små samt store områder for sport og lek. Hotellet har en bufférestaurant med greske spesialiteter. Stranda ligger i gangavstand og nås via en gangtunnel under veien.