Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 2 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Koselige Vanessa ligger i Kanali bare 300 meter fra stranda. Her er det en fin hage og solterrasse for avkobling og en lekeplass for de minste.

Det er gratis wifi på hele hotellet. Vaskemaskin kan benyttes mot avgift. Gratis parkering. Lokaltrafikk.

Det er 48 kilometer inn til Parga mens Preveza ligger bare 12 kilometer unna. Nærmeste flyplass er Aktions flyplass, og dit er det cirka 17 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Kanali

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant, gratis wifi og fine rom Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På hotell Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie ved den lange stranda på vestkysten. En god start på dagen er frokost på hotellet med en flott utsikt over havet.