Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhet ved Kastrosikia-stranda et stykke nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyte utsikten mot havet og mellom hotellet og sandstranda ligger hotellets koselige bassengområde.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Trivelige ansatte
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ocean Berach Resort kan du boltre deg i et fint bassengområde som ligger ned mot stranda. Her er det basseng, separat barnebasseng og en solterrasse. Ved bassengområdet er det også en pool-/snackbar. Solsenger og parasoller kan lånes både ved bassenget og på stranda rett nedenfor hotellet.

Hotellet ligger i Kastrosikia og i kort avstand fra hotellet ligger noen strandtavernaer og barer, men nærmeste supermarked ligger cirka 1 kilometer. Til Kanali er det cirka 5 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kanali

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine familierom som tar opptil 6 personer. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Restaurant anbefales av nettsiden Restaurant Guru for den gode maten. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger rett ovenfor Monolitho-stranda, sør for byen Kanali. Stranda strekker seg kilometervis og er perfekt for morgenturen eller en løpetur. Du bor i fine dobbeltrom og hotellet har et fint bassengområde. Frokostbufféen er inkludert og på dagtid kan du ta deg en matbit i hotellets restaurant.

Kanali Beach

På Kanali Beach er det et sort bassengområde med blant annet vannsklier for både store og små samt store områder for sport og lek. Hotellet har en bufférestaurant med greske spesialiteter. Stranda ligger i gangavstand og nås via en gangtunnel under veien.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger like ved sand- og rullesteinstranda Kastrosukia. Her møtes du av bølgeskvulp, en stor hage for lek og moro og vakre solnedganger. All Inclusive er inkludert i prisen og vil du unne deg litt ekstra luksus – bestill et familierom eller en juniorsuite med utgang til et fellesbasseng.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Poseidon Beach (Parga)

Poseidon Beach er et hyggelig hotell bare noen skritt fra den lange og brede sandstranda i Kanali. Hotellet har en vakker utsikt ut over havet og her kan du beundre en vakker solnedgang i fred og ro.

Cleopatra

Cleopatra ligger et lite stykke utenfor sentrum, og byr på rolig atmosfære og late dager ved bassenget. Foretrekker du stranda er den kun er kort spasertur unna. med Cleopatra som base kan du utforske vakre strender og interessante steder i nærområdet.