Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant, gratis wifi og fine rom Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer. Familierom deluxe for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Ionian Theoxenia ligger flott til bare en kort spasertur fra stranda i Kanali. Hotellet har et stort basseng samt barnebasseng, samt gratis solsenger og parasoller. Snackbaren ved bassenget serverer småretter på dagtid. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller som er gratis å benytte for hotellets gjester. Gratis strandhåndklær.

Hotellet har en frokostrestaurant. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis bruk av hotellets tennisbane, basketballbane og treningsrom. Det er cirka 700 meter til nærmeste minimarked og bare 100 meter til sandstranda.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00.

Alle hoteller – Kanali

SESA Boutique Hotel

Fine SESA Boutique Hotel ligger i Kanali sentrum med stranda og havet rett over gata. Her legger de vekt på detaljene og hvert rom sin unike innredning etter de temaene som også gjenspeiler hotellets navn; Sea, Earth, Sand og Air.

Must

På hotell Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie ved den lange stranda på vestkysten. En god start på dagen er frokost på hotellet med en flott utsikt over havet.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.