Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger like ved sand- og rullesteinstranda Kastrosukia. Her møtes du av bølgeskvulp, en stor hage for lek og moro og vakre solnedganger. All Inclusive er inkludert i prisen og vil du unne deg litt ekstra luksus – bestill et familierom eller en juniorsuite med utgang til et fellesbasseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom med to soverom for 2-4 personer. Familierom med to soverom og delt basseng for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ninos Grand Beach Hotel & Resort har lys innredning med pastellfargede møbler, pene rom med havutsikt og utgang til delt basseng, en restaurant og den beste beliggenheten – like ved sand- og rullesteinstranda Kartrosukia.

Bassengområde og strand
Det er et bassengområde på Ninos Grand Beach Hotel & Resort, med et saltvannsbasseng og et separat barnebasseng, også med saltvann. Ved bassengene tilbys også vanlige solsenger samt parasoller og bassenghåndklær. Stranda ved hotellet består av grovkornet sand og rullestein og der er det solsenger og parasoller til leie.

Restauranter og barer
I restaurant Epirus serveres rause bufféer til frokost, lunsj og middag og noen kvelder er det levende musikk og gresk folkedans. Barnestoler finnes i restaurantene. Epirus Bar serverer brus, vann, kaffe og te samt lokale alkoholholdig drikke, de har samme åpningstider som restauranten. Pent antrekk, langbukser eller lang shorts for menn. I hotellets hovedbar Nikopolis kan du få internasjonale drinker, men da mot avgift.

Trening
Hotellet har et treningsrom og tilbyr sportsaktiviteter som bordtennis og basketball uten ekstra kostnad. Tennis mot avgift og du kan leie utstyr.

Øvrig på hotellet
Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Heis finnes i hovedbygningen. Det er ikke heis i sidebygningene der blant annet rommene med delt basseng ligger.

Oppdag omgivelsene
Cirka 2 kilometer fra hotellet ligger i sentrum av Kanali og her er det noen restauranter og tavernaer. For å oppdage omgivelsene kan vi anbefale å leie en bil i ferien, da er parkering inkludert på hotellet, begrenset antall plasser. Kanskje tar dere en tur til genuine Preveza, som ligger cirka 18 kilometer fra hotellet, en opplevelse av en gresk liten storby.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Epirus kl. 7.30-10.00.
 • Enkel sandwich i Poseidon Pool Bar kl. 11.00-12.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Epirus kl.12.30-14.30.
 • Ettermiddagskaffe i Poseidon Pool Bar kl. 15.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Epirus kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kanali

Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine familierom som tar opptil 6 personer. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Restaurant anbefales av nettsiden Restaurant Guru for den gode maten. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger rett ovenfor Monolitho-stranda, sør for byen Kanali. Stranda strekker seg kilometervis og er perfekt for morgenturen eller en løpetur. Du bor i fine dobbeltrom og hotellet har et fint bassengområde. Frokostbufféen er inkludert og på dagtid kan du ta deg en matbit i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhet ved Kastrosikia-stranda et stykke nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyte utsikten mot havet og mellom hotellet og sandstranda ligger hotellets koselige bassengområde.

Kanali Beach

På Kanali Beach er det et sort bassengområde med blant annet vannsklier for både store og små samt store områder for sport og lek. Hotellet har en bufférestaurant med greske spesialiteter. Stranda ligger i gangavstand og nås via en gangtunnel under veien.