Olympic Ioannina

Olympic Ioannina ligger sentralt i universitetsbyen Ioannina på det greske fastlandet. Rett rundt hjørnet finner du et rikt hverdagsliv med kaféer, klubber, barer, bra shopping og kultur. Naturen rundt byen frister til aktiviteter på spennende steder.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer/2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I restauranten på Olympic Ioannina spiser du en herlig frokostbuffé og til lunsj og middag kan du bestille vellagede retter med inspirasjon fra det greske, franske og italienske kjøkkenet. Råvarene hentes i stor utstrekning fra utvalgte produsenter i nærområdet. Om kvelden kan du koble av i hotellets pianobar med en drink eller en kopp kaffe.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkeringshus cirka 30 meter fra hotellet der hotellets gjester kan parkere uten avgift. Bytrafikk.

Hotellet ligger cirka 800 meter fra innsjøen Pamvotis. Til feriestedene Sivota og Parga ligger ved havet, dit det er cirka 10 mil. Vi anbefaler at du leier bil allerede på flyplassen og under oppholdet i Ioannina.

Ioannina er en bra utgangspunkt for en aktiv ferie. På dagtid kan ferien fylles med besøk på museum i byen eller så leier du bil og oppdager spennende byer, Instagramvennlige broer, dryppsteinsgrotter og arkeologiske funn i Epirus.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, fra kl. 7.30-10.30.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Ioannina

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotell i sentrum av Ioannina på det greske fastlandet. Her kan du koble av i fine omgivelser og nyte god mat, et herlig spa og oppdage de fine omgivelsene. Fjellene byr på spennende natur og du kan bli med på sykkeltur eller leie bil og dra ned til kysten for et bad i havet.

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et pent og elegant hotell som ligger ved innsjøen Pamvotis i byen Ioannina på det greske fastlandet. De mektige fjellene danner et fin bakteppe og kan friste med rafting og fotturer. Her bor du i fine rom og hotellet passer for deg som vil ha både avkobling og aktivitet i ferien.

Kamares Boutique Hotel & Spa

Kamares Boutique Hotel & Spa byr på en unik hotellopplevelse i Ioannina, så varmt velkommen til denne herregårdsbygningen fra 1700-tallet, nå innredet til et moderne og komfortabelt hotell med den beste beliggenheten i Ioanninas historiske kvartaler.