Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotell i sentrum av Ioannina på det greske fastlandet. Her kan du koble av i fine omgivelser og nyte god mat, et herlig spa og oppdage de fine omgivelsene. Fjellene byr på spennende natur og du kan bli med på sykkeltur eller leie bil og dra ned til kysten for et bad i havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Executiverom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grand Serai Congress & Spa har et stort og herlige bassengområde med solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. Det er ikke anbefalt å bade i innsjøen i Ioannina.

Restauranten Yasemi serverer frokostbuffé, lunsj fra en meny samt middagsbuffé med inspirasjon fra det lokale kjøkkenet og det greske kjøkkenet med en moderne touch. I baren Kourabas kan du fra tidlig morgen ta en kaffe eller te og mot kvelden en aperitiff før middag. Poolbaren serverer drikke og lettere snacks på dagtid.

Det beste med Grand Serai Congress & Spa er spaet. Her er det flere deilige behandlinger å velge blant og et innendørsbasseng, alt mot avgift. Treningsrom uten ekstra kostnad.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett samt buksepresse finns på forespørsel i resepsjonen. Feriebyene Sivota og Parga ligger ved havet, dit er det cirka 10 mil. Vi anbefaler å leie bil allerede på flyplassen og under oppholdet i Ioannina. Det er parkering på hotellet for hotellets gjester.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00 på hverdager, kl. 7.00-11.00 i helgen.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Nå det er lite folk på hotellet serveres middagen som en fireretters middag fra meny.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Ioannina

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et pent og elegant hotell som ligger ved innsjøen Pamvotis i byen Ioannina på det greske fastlandet. De mektige fjellene danner et fin bakteppe og kan friste med rafting og fotturer. Her bor du i fine rom og hotellet passer for deg som vil ha både avkobling og aktivitet i ferien.

Naiades Ioannina

Naiades ligger midt inne sentrum blant brosteinsgater og trange smug i de eldre delene av Ioannina. Hotellet består av åtte pent innredede rom i ulike farger. Frokosten består av lokalproduserte produkter fra Epirus og den inntas i den rustikke frokostrestauranten i kjelleren eller i den fine brosteinssteinbelagte bakgården. Hotellet har også en vinkjeller, så ta et glass og nyt tilværelsen i de vakre omgivelsene.