Atrium Alonissos

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Alonissos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer at vi ikke flyr til Skiathos og dermed ikke tilbyr Alonissos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Velkommen til det sjarmerende hotellet Atrium Alonissos som ligger på en høyde rett utenfor havnebyen Patitiri, på den pittoreske øya Alonissos. Her er det to basseng for avslapning og en poolbar med vakker utsikt over Egeerhavet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atrium Alonissos er et lite og sjarmerende hotell ikke langt fra havna i Patitiri. Hotellet byr på en vakker utsikt over Egeerhavet og ut over den beskyttede marine nasjonalparken som øye ligger i. Her er det både en solterrasse og en frodig hage.

Slapp av ved en av de to bassengene og kanskje bestille snacks og drikke i poolbaren. I bassengområdet er det solsenger og parasoller. Den lille koselige stranda Rousoum Gialos ligger cirka 10 minutters gange fra hotellet og der er det solsenger og parasoller mot avgift. Gratis wifi og parkering. Vaskeriservice mot avgift.

Omgivelsene i Patitiri er vakre og det er flere turstier hvor man kan oppleve øya. En annen måte å se mer av øya på er å leie bil og oppdage øya på egen hånd.

Havna i Patitiri ligger omtrent 600 meter fra hotellet, det er både restauranter og butikker å oppdaget. Gå ikke glipp av de hyggelige cocktailbarene og de tradisjonelle ouzeriene. Den gamle byen Chora ligger cirka 3,5 kilometer unna og er perfekt for en dagstur.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Sesongvariasjoner

Frokosten serveres á la carte sommeren 2021.