Atrium Alonissos

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til det sjarmerende hotellet Atrium Alonissos som ligger på en høyde rett utenfor havnebyen Patitiri, på den pittoreske øya Alonissos. Her er det to basseng for avslapning og en poolbar med vakker utsikt over Egeerhavet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atrium Alonissos er et lite og sjarmerende hotell ikke langt fra havna i Patitiri. Hotellet byr på en vakker utsikt over Egeerhavet og ut over den beskyttede marine nasjonalparken som øye ligger i. Her er det både en solterrasse og en frodig hage.

Slapp av ved en av de to bassengene og kanskje bestille snacks og drikke i poolbaren. I bassengområdet er det solsenger og parasoller. Den lille koselige stranda Rousoum Gialos ligger cirka 10 minutters gange fra hotellet og der er det solsenger og parasoller mot avgift. Gratis wifi og parkering. Vaskeriservice mot avgift.

Omgivelsene i Patitiri er vakre og det er flere turstier hvor man kan oppleve øya. En annen måte å se mer av øya på er å leie bil og oppdage øya på egen hånd.

Havna i Patitiri ligger omtrent 600 meter fra hotellet, det er både restauranter og butikker å oppdaget. Gå ikke glipp av de hyggelige cocktailbarene og de tradisjonelle ouzeriene. Den gamle byen Chora ligger cirka 3,5 kilometer unna og er perfekt for en dagstur.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Sesongvariasjoner

Frokosten serveres á la carte sommeren 2021.

Alle hoteller – Alonissos

4 Epoches

4 Epoches er et hyggelig hotell med utmerket beliggenhet til bare 300 meter fra Glyfastranda, og det lille sentrumet i Steni Vala ligger rett utenfor hotelldøra. Her er det et lite basseng, frokostrestaurant og gratis wifi.

Paradise

Familieeide Paradise på Alonissos byr på herlig utsikt over havet fra den fine terrassen. Fra bassenget går det en liten vei ned til badeklippene der du kan snorkle i det glassklare vannet.

Ilias

Leilighetshotellet Ilias ligger fint til ovenfor havna i Patitiri, som har kaféer, tavernaer og ouzerier. I leilighetene kan du selv lage maten og stranda ligger bare en kort spasertur unna.

Hippocampus

Hippocampus er et lite familieeid hotell som ligger på en høyde i den sjarmerende lille byen Votsi på Alonissos. Her bor du i leiligheter der du kan lage din egen mat, men har gangavstand til koselige tavernaer og kaféer.

Elena

Elena er et familieeid leilighetshotell i utkanten av Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe av på en solseng i det koselige bassengområdet eller bare nyte av den vakre utsikten fra balkongen eller terrassen. Hotellet ligger i gangavstand til både byens sentrum og havna, samt til stranda.

Nereides (Alonissos)

Nereides er et pent leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser i utkanten av Patitiri. Her venter et fint bassengområde med gode solsenger, herlige greske retter i restauranten og gratis wifi i de moderne leilighetene.