4 Epoches

4 Epoches

  • • Kort vei til stranda
  • • Hyggelig bassengområde

4 Epoches er et hyggelig hotell med utmerket beliggenhet til bare 300 meter fra Glyfastranda, og det lille sentrumet i Steni Vala ligger rett utenfor hotelldøra. Her er det et lite basseng og frokostservering.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Betjening, rengjøring og frokostbuffet!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

4 Epoches er et hyggelig hotell utenfor Alonissos. Rommene er fordelt på flere bygninger som ligger rundt det fine bassenget med parasoller og solsenger samt bassenghåndklær. Poolbar.

Hotellet har en restaurant, som også serverer frokost og åpner igjen til lunsj mellom kl. 12.00-15.00 samt middag kl. 19.00-22.00. Loungebar.

Wifi inkludert. Lite treningsrom med noen få apparater. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet.

Gangavstand til tettstedet Steni Vala som er et lite tettsted omkranset av oliventrær og vakker natur. Her er det en håndfull tavernaer med fersk fisk og tradisjonell gresk mat på menyen. Og alle har hummer med pasta som sin spesialitet. Nærmeste strand er med småsteiner. Et større utvalg av restauranter og shopping finner du i Patiriti, Alonissos hovedsted (cirka 10 kilometer fra hotellet). I høysesong (juli-august) går det buss to ganger daglig fra Steni Vala til Patiriti.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

  • Transport t/r hotellet fra havna ved ankomst/avreise er inkludert.
  • Heis kun i hovedbygningen fra resepsjonen til takterrassen, ikke til rommene.

Alle hoteller – Alonissos

Paradise

Familieeide Paradise på Alonissos byr på herlig utsikt over havet fra den fine terrassen. Fra bassenget går det en liten vei ned til badeklippene der du kan snorkle i det glassklare vannet.

Ilias

Leilighetshotellet Ilias ligger fint til ovenfor havna i Patitiri, som har kaféer, tavernaer og ouzerier. I leilighetene kan du selv lage maten og stranda ligger bare en kort spasertur unna.

Hippocampus

Hippocampus er et lite familieeid hotell som ligger på en høyde i den sjarmerende lille byen Votsi på Alonissos. Her bor du i leiligheter der du kan lage din egen mat, men har gangavstand til koselige tavernaer og kaféer.

Elena

Elena er et familieeid leilighetshotell i utkanten av Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe av på en solseng i det koselige bassengområdet eller bare nyte av den vakre utsikten fra balkongen eller terrassen. Hotellet ligger i gangavstand til både byens sentrum og havna, samt til stranda.

Atrium Alonissos

Velkommen til det sjarmerende hotellet Atrium Alonissos som ligger på en høyde rett utenfor havnebyen Patitiri, på den pittoreske øya Alonissos. Her er det to basseng for avslapning og en poolbar med vakker utsikt over Egeerhavet.

Nereides (Alonissos)

Nereides er et pent leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser i utkanten av Patitiri. Her venter et fint bassengområde med gode solsenger og herlige greske retter i restauranten.

Alkyon Alonissos

Alkyon Alonissos ligger like overfor havna i Alonissos og her kan du nyte frokosten og hvile blikket på seilbåtene som dupper i havet. Rett rundt hjørnet finner du tavernaer med alt det gode du ønsker deg av det greske kjøkkenet.

Gorgona

Gorgona er et enkelt hotell som ligger ikke langt fra den fine lille stranda Rousoum Gialos på Alonissos og nært sentrum med hyggelige tavernaer og kaféer. Bestill en ettromsleilighet superior så får du en herlig havutsikt!

Milia Bay

Milia Bay ligger perfekt til ved havet på øya Alonissos. Øya tilhører øygruppen Sporadene med øyene Skiathos, Skopelos og Skyros. Hotellet ligger i vakre omgivelser og her bor du leiligheter. Hotellområdet har et basseng og vakker utsikt over havet.

Marilena (Alonissos)

Bare noen meter fra det krystallklare vannet ligger Marilena, et hyggelig leilighetshotell i rustikk stil og fine leiligheter. Et perfekt utgangspunkt for spennende eventyr på Alonissos.