Ras Al Khaimah eller Dubai

- hvilket emirat passer deg best?

Dubai og Ras Al Khaimah er to populære reisemål i De forente arabiske emirater. Begge stedene er kjent for sine fantastiske severdigheter, luksushotell, solfylte strender og spennende uteliv. Men hvilket emirat passer egentlig deg best? Her hjelper vi deg til å velge reisemålet som passer deg best!

Ras Al Khaimah - en avslappende oase

Ras Al Khaimah, ligger ved kysten av Den arabiske halvøya og er en by som byr på en annen opplevelse enn Dubai. Her finner du roen på de vakre strendene og i de grønne parkene. Byen er også kjent for sin fantastiske natur, med fjell og ørkenlandskap å utforske.

Det betyr dog ikke at Ras Al Khaimah ikke har noe å by på. Byen har en rik kulturarv som du kan oppleve, med historiske steder og museum som gir et innblikk i byens interessante historie og kultur.

  • Fantastiske sandstrender for både avkobling og vannsporter
  • Rik kulturarv og interessante historiske severdigheter
  • Heftig natur med adrenalinfylte opplevelser 
Våre hotell i Ras Al Khaimah

Dubai - en by av kontraster

Dubai er en by som imponerer alle som besøker den. Her finnes verdens høyeste bygning, verdens største ramme, den imponerende fontenen ved Dubai Mall og mye mer. Byen er også kjent for sine fantastiske kjøpesenter og shoppingmuligheter.

Men Dubai er ikke bare en by med luksus og glamour. Her er det også en rik kultur og historie å oppdage. Besøk den historiske bydelen Bastakiya eller det fascinerende Dubai Museum for å få et innblikk i byens historie og kultur.

  • Imponerende skyskrapere og moderne arkitektur
  • Fantastisk shopping og restauranter i verdensklasse
  • Fornøyelsesparker utenom det vanlige 
Våre hotell i Dubai
Uansett hvilket emirat du velger venter kritthvite strender og krystallklart vann!

Hvilket emirat har de beste strendene?

I både Dubai og Ras Al Khaimah venter fantastiske strender, hvilket emirat som har de beste strendene avhenger av hva du er ute etter. Dubai har mange populære strender med luksuriøse fasiliteter og fartsfylte vannaktiviteter, mens Ras Al Khaimah har mer adskilte og naturlige strender med en avslappet atmosfære. 

Kort sagt skulle man kunne si at for den som er ute etter luksuriøse fasiliteter og en livlig atmosfære, er Dubai det beste valget. Er man ute etter en mer avslappende og naturskjønn strandopplevelse, er Ras Al Khaimah et bedre alternativ.

Opplevelser og eventyr

Ras Al Khaimah og Dubai by begge på et utvalg av unike opplevelser og eventyr. Ras Al Khaimah er kjent for sine vakre steder som Emiratenes høyeste fjell, verdens lengste og høyst beliggende zipline, badeparker og historiske steder. Dubai er kjent for sine luksus hotell, fartsfylte fornøyelsesparker, unike matopplevelser og futuristiske severdigheter. Begge reisemålene har noe for alle besøkende, så vel for den eventyrlige familien til det romantiske paret og for deg som reiser solo.

Så hvilket emirat passer deg best?

Om du vil oppleve luksus, glamour og et pulserende byliv, da er Dubai definitivt byen for deg. Men om du søker en avslappet og ferie i vakre omgivelser, med mulighet å utforske byens kulturelle arv, da er Ras Al Khaimah et perfekt valg.

Begge byene har noe unikt å tilby og uansett hvilket du velger kommer du garantert få en uforglemmelig opplevelse. 

Bestill en kombinasjonsreise

Hvorfor nøye seg med ett emirat når du kan oppleve begge emiratene på en og samme reise? Pass på å oppleve så mye som mulig og bestill en kombinasjonsreise med oss. Da kan du for eksempel tilbringe 3 netter i Dubai og 4 netter i Ras Al Khaimah, alternativt et lengre opphold med en uke på ett av våre hotell i Ras Al Khaimah og en uke i Dubai. 

For en ekstra heftig og annerledes opplevelse kan du kombinere noen av våre hotell i Ras Al Khaimah eller Dubai med hotellet Ritz-Carlton Al Wadi Desert. Her bor du på et heftig ørkenhotell i beduinsk stil med topp service og flere bekvemmeligheter. Her kan du bo i en egen bungalow med en eget temperaturregulert basseng!


Noen av våre favoritthotell


Tips & Inspirasjon

Finn og bestill en reise til Ras Al Khaimah, se alle reisetips til Ras Al Khaimah eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Ras Al Khaimah

  • Fantastiske strender med krystallklart vann
  • Herlige eventyrs- og friluftsaktiviteter
  • Historiske severdigheter 

Våre reisetips til Ras Al Khaimah

Her finner du våre beste tips til fartsfylte aktiviteter, herlige strender, interessante severdigheter og mye mer!

Se all våre reisetips til Ras Al Khaimah

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.