Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

  • • Familieluksus
  • • Flere enn 20 barer og restauranter
  • • Gratis inngang til badelandet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte.

Atlantis The Palm er det kjente hotellet som er sin egen destinasjon. Her venter en eventyrlig ferie for hele familien! Kulinariske fulltreffere, fine forretninger, akvarium og Midtøstens største badeland taler sitt tydelige språk – på Atlantis The Palm lever du som en greve. Og sist men ikke minst – rett utenfor hotellets porter ligger den kilometerlange stranden.

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott beliggenhet. Positivt at man kunne bestille mat på roomservice når man hadde kommet på romm...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Atlantis The Palm ligger på den kunstige øya Palm Jumeirah i Dubai. Hotellet har egen strand, i tillegg til et bassengområde med solsenger og parasoller. Over 20 barer og buffé- og à la carte-restauranter med mat fra alle verdens hjørner (noen restauranter har nedre aldersgrense på 10 år). En av restaurantene eies av skuespilleren Robert De Niro, en annen av den britiske stjernekokken Gorden Ramsay. Dessuten er her tesalong og nattklubb. Pent antrekk i alle restauranter. Noen av restaurantene har 10 års grense.

Gratis WiFi i enkelte barer og restauranter. Tennis, massasje og treningsrom, samt spa – noen aktiviteter mot avgift. Muligheter for personlig trener, mot avgift. Room service og vaskeriservice. Dykkesenter. På hotellområdet er der mer enn 30 butikker, blant annet Chanel og Tiffany & Co. Dessuten går det gratis hotellbuss til ulike shoppingsentre i Dubai flere ganger om dagen. Lokaltrafikk.

Det er barneklubb i hotellets regi (3-12 år), og Rush for tenåringer, med dataspill og PlayStation, filmrom og en bar som serverer milkshakes og alkoholfri drikke. Barne- og ungdomsklubben er mot avgift for gjester i dobbelt- og deluxerom.

På hotellområdet ligger The Lost Chambers – et enormt akvarium med over 65 000 fisk, og også haier.

Her finner du også Wavehouse, et nytt fornøyelsessenter med bowling, arkadespill for barn og tenåringer, en Surf's Up Wave Rider (bølgemaskin) og en restaurant som bl. a. serverer burgere, pizza og milkshakes.

Gratis entré til Midtøstens største badeland, Aquaventure, med flere utfordrende vannsklier og privat strand. En av skliene går i tunnel gjennom haiakvariet, eller man kan rafte ned en foss. Her er også et område spesielt for de mindre barna.

Måltider

Vinter 2019/20:

  • Frokostbuffé eller halvpensjon samt nyttårsmiddag inkludert.

Sommer 2020:

  • Halvpensjon inkludert.

Ved halvpensjon er frokost og middag inkludert. Drikke er ikke inkludert. Du kan velge mellom et titalls ulike restauranter på hotellet.

Verdt å vite

  • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Sesongvariasjoner

Om vinteren har alle rom balkong, noen med havutsikt.