Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen.


Rom/leiligheter

Bungalow med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,7 km
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bestilles som del av en kombinasjonsreise.

Dette er et ørkenhotell i beduinsk stil. Service i toppklasse og mange bekvemmeligheter på hotellet. Du bor i en egen villa og alle villaene har et eget  temperaturregulert basseng. På hotellet er det et bassengområde med et stort basseng med swim-up bar, jacuzzi, cabanas og solsenger. Barna har en egen avdeling for lek og moro.

På hotellet er det flere restauranter. I restaurant Kaheela serveres frokostbuffé og lunsj fra buffé eller à la carte. I Paddock Cafe kan du kjøpe frokost og lunsj samt bakverk, desserter og milkshakes. Moorish forfører med småretter og i Moon Bar kan du drikke godt under åpen himmel. Restauranten Farmhouse serverer lokal mat fra omkringliggende gårder.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Utlån av sykkel. Hest- og kamelridning for alle ferdighetsnivåer mot avgift. Bueskyting, fat bike-utleie og guidede ørkenturer mot avgift.

Treningsrom. Yoga studio. Spa med behandlinger mot avgift.

Aldersgrense
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon inkludert i perioden 1.10-22.12 samt 11.1-30.4.
  • Frokostbuffé inkludert i perioden 23.12-10.1.
  • Nyttårsmiddag.

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2023/24 & sommer 2024

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger ved den hvite paradisstranda i Ras al Khaimah. Her venter late dager ved bassenget og i barnebassenget eller på stranda. Legg til All Inclusive for en komfortabel ferie.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2024/25

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et hotell med avslappet atmosfære ved stranda i Ras Al Khaimah!