Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

apollo mondo family

Doubletree by Hilton Marjan Island

 • • I strandkanten
 • • Club Polly & Mino
 • • Svømmeskole

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God frukost, mange hyggelege aktiviteter og personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ta en pause fra hverdagen og tilbring en deilig ferie på det herlige hotellet Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Dette smakfulle hotellet ligger like ved stranda på Marjan Island i Ras Al Khaimah, og passer perfekt for både barnefamilier og voksne som liker å ha alt innen rekkevidde.

Bassengområde og sandstrand
Hotellet har flere basseng for hele familien. For de yngre er det et stort piratskip med vannsklier og to barnebasseng å leke i. De litt eldre barna liker det morsomme hoppetårnet på stranden med trampoliner, vannsklier og tau å svinge seg i. Vil du ta det rolig er det et infinity-basseng og et innendørsbasseng for de over 16 år. Det nyeste tilskuddet på bassengfronten er et flytende basseng med sjøvann som ligger cirka50 meter ut i havet (aldergrense 16 år). Det er en flytebrygge som fører ut til dette bassengområdet. Det er solsenger og parasoller både i bassengområdene og på den 650 meter lange sandstranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo
Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner!

Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem). Her kan du lese mer om Swim School by Apollo.

Restauranter og barer
I hotellets bufférestaurant Al Marjan serveres internasjonal mat med lokale innslag til frokost, lunsj og middag. I tillegg til bufférestauranten anbefaler vi at du i løpet av oppholdet spiser i noen av á la carte-restaurantene; Brasserie med fransk kjøkken, Vespa med italienske smaker, Meze, Sanchaya og Anchor Bar. Har du lagt til All Inclusive Ultra er middager på alla á la carte-restaurantene inkludert, bordreservasjon gjelder. I niende etasje venter en lounge i arabisk stil med fantastisk utsikt over omgivelsene.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café, ved relaxbassenget, kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet! Les om mat & drikke på hotellet.

Treningsrom, gruppetrening og spa
På hotellet er det et treningsrom som holder åpent døgnet rundt med aldersgrense 16 år. Dessuten venter padel, sandvolleyball, bordtennis og en liten fotballbane. Biljard mot avgift. Hotellets spaanlegg diverse avkoblende behandlinger mot avgift, som massasje, pedikyr, manikyr, badstue, dampbadstue og hamam. De har også rom for par slik at man kan få behandlinger sammen.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Les mer om Apollo Mondo Family.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa:

 • Treningsrom (aldersgrense 16 år)
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda
 • Wifi i lobbyen
 • Transport til shoppingsentrumet i Al Hamra

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Vannsporter
 • Spabehandlinger
 • Romservice

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

Når man legger til All Inclusive for de voksne hjemmefra er All Inclusive inkludert for barn 2-11 år.

Her kan du lese mer om mat & drikke på Doubletree by Hilton Marjan Island.

Verdt å vite

Ras Al Khaimah er i stadig utvikling og det er mange byggeprosjekter rundt omkring i hele emiratet.

Sesongvariasjoner

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 14. oktober 2023 til 6. april 2024. Utenom denne perioden tilbys ikke konseptaktiviteter som Swim School by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Hampton by Hilton Marjan Island – sommer 2024

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2024/25

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et hotell med avslappet atmosfære ved stranda i Ras Al Khaimah!

The Cove Rotana Resort

The Cove Rotana Resort ligger ved en vakker privat sandstrand i Ras Al Khaimah med fantastisk utsikt over Den arabiske gulfen. Hotellet er bygd som en nubisk by med en luksuriøs touch, arabisk sjarm og toppservice. Bad i de lekre evighetsbassengene og unn deg en stund i et herlig spa. Spiller du golf ligger Tower Links Golf Club bare 15 minutter fra hotellet.