Bilde av: Badelandet på Atlantis the Palm

Familieferie i Dubai – guide til den perfekte ferien

Ferrari World, innendørs skibakker, underjordiske akvarier og fantastiske strender – Dubai har mye å tilby barnefamiliene, og det behøver ikke bli så dyrt. Nedenfor har vi satt sammen et forsalg fullt av spennende opplevelser og aktiviteter, som passer spesielt bra for dere som reiser til Dubai med barn.

Bestill reise til Dubai >>

Flere reisetips til Dubai. 

Dubai Aquarium

Bra start med Emirates

Flyreisen med Emirates er en opplevelse i seg selv – førsteklasses service og delikate måltider, underholdning og komfort både for små og store passasjerer.

Ukeprogram til den perfekte familieferien i Dubai.

Lørdag

Ankomst Dubai.

Søndag

Avslapning i bassengområdet på hotellet. Det beste familiehotellet vårt i Dubai, JA Jebel Ali Beach, har et luksuriøst bassengområde med to barnebassenger.

Mandag

Bli kjent med Dubai Downtown og det imponerende shoppingområdet Dubai Mall. Både store og små vil fascineres av det imponerende akvariet som ligger midt inne blant butikkene, og utenfor kan dere beundre det spektakulære fonteneshowet som går én gang i timen. På det meste spruter vannet 150 meter opp i luften – et praktfullt syn for små og store.

Det er ikke vanskelig å få dagen til å gå i Dubai Mall, men glem ikke å besøke verdens høyeste bygning Burj Khalifa mens du er her – inngangen ligger i selve shoppingområdet. Verdens raskeste heis tar familien opp til utsiktsplattformen i 124. etasje på ett minutt; panoramautsikten er rett og slett fantastisk. Siden det kan være vanskelig å få kjøpt billetter på stedet, anbefaler vi at man forhåndsbestiller billetter til Burj Khalifa hjemmefra eller blir med på utflukten vår Moderne Dubai.

Ski Dubai

Tirsdag

Liker dere fart og spenning så er Ferrari World i naboemiratet Abu Dhabi et selvsagt punkt på programmet, særlig hvis du reiser med litt større barn. Her går tiden like fort som bilene, og man har mulighet til å være med på flere morsomme og fartsfylte turer som helt sikkert gir sug i magen. Bestill gjerne utflukten En dag i Ferrari World med oss – da betaler du mindre for inngangsbilletten og får transporten tur/retur med i pakken.

Reiser du med små barn Ski Dubai i Mall of the Emirates et uslåelig utfluktsmål. Ungene elsker å klappe pingvinene, leke i snøen og kjøre på snøbrett, og koser seg gjerne med en kopp varm sjokolade etterpå. Dere kan jo også ta en tur innom lekelandet med morsomme spillmaskiner og ta en titt på det enorme utvalget av leker i shoppingområdet ovenfor Ski Dubai. Ta en taxi fra hotellet; det er både enkelt og billig.

Onsdag

Dra til Jumeirah Beach og gå barfot langs den vakre sandstranden. Hele familien kommer helt sikkert til å få en herlig dag ved sjøen. De fleste hotellene tilbyr daglig transport til og fra stranden; ellers ordner de gjerne med taxi.

Torsdag

Det er nok av muligheter til fartsfylte opplevelser i ett av Dubais store badeland. Vanntemperaturen ligger sjelden under 25 grader, så her kan alle hoppe i bassengene eller kaste seg utfor vannskliene. Det mest kjente av de mange badelandene er nok Wild Wadi Water Park med over 30 ulike attraksjoner, og badelandet ved Atlantis the Palm med den spektakulære haitunnelen. Reiselederen er behjelpelig dersom du ønsker inngangsbilletter.

Fredag

Nyt sol, bad og is ved bassenget.

Lørdag

Hjemreise.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Dubai, finn og bestill en reise til Dubai eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Dubai

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er så å si ubegrenset. Les våre reisetips for å bl.a. finne spennende severdigheter, fantastiske strender og makeløs shopping.

Se alle reisetips til Dubai

Dubai

  • Direktefly med prisbelønte Emirates
  • Weekendturer til Dubai
  • Kombiner by og strandliv
Finn og bestill reise til Dubai

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.