Uteliv i Dubai

Uteliv i Dubai

I grenselandet mellom ekstravagant moderne og tradisjoner er det berømte utelivet i Dubai by noe helt annet og spesielt. Vi gir deg noen tips om våre favoritter fra det enorme utvalget.

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Barer og nattklubber i Dubai

I Dubai finner du alle slags nattklubber, fra den største, eksklusive White Dubai der bare de mest velkledde slipper inn, til eksotiske Mahiki som er innredet som et polynesisk paradis med fargesprakende cocktails. På grunn av regler rundt alkoholserveringen er de fleste barer og nattklubber tilknyttet hotellene. Det er derfor ikke så rart at de områdene med flest hotell som Barsha Heights og Dubai Marina er spiller en viktig rolle i utelivet med musikk og drinker.

Den populære baren Mahiki ligger i Jumeirah Beach Hotel. Baren, som bare er åpen for par, byr på en avslappende men festlig stemning, gode drinker, musikk og mulighet for å danse. Reservasjon kreves.

Adresse: Jumeirah Beach Hotel, Jumeirah Beach Road, Um Suqeim, Dubai

Uteliv i Dubai

Ta en drink på en skybar

I Dubai kan du bokstavelig talt ta festen til nye høyder. I 123dje etasje i Burj Khalifa kan du på kveldstid nippe til en cocktail mens du skuer ut over Dubai. Eller besøk en av de mange takbarene i byen med utsikt over Dubais ikoniske skyskrapere.

Fra Pure Sky Lounge i tiende etasje på hotell Hilton Dubai The Walk ser du solnedgangen over den berømte palmeøya i Persiabukta.

Du kan også ta heisen til skybaren Level 43, og som navnet indikerer ligger den i 43dje etasje på hotellet Four Points by Sheraton. Blir du sulten mens du beundrer utsikten i 360 grader over Dubais mest kjente landemerker kan du bestille tapas.

Adresse: Sheikh Zayed Road, Downtown Dubai.

Beach bar eller poolparty

For den som ikke får nok av Dubais hvite sandstrender er det et stort antall beach bars, der den mest kjente er Barasti Beach Bar. Barasti har et blandet publikum og en avslappet atmosfære.

Her kan du velge om du vil være innendørs der det vises sport på storskjerm eller utendørs der du kan slappe av behagelige lounge-sofaer og solsenger ved bassenget eller på stranden. I helgene forvandles dette populære utestedet til nattklubb med der kjente DJs spiller. Gratis inngang, aldersgrense 21 år. Barasti ligger ved Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina på Al Sufouh Road, Jumeirah Beach.

En annen hyggelig strandbar på Jumeirah Beach er Bliss Lounge som ligger i Sheraton Jumeirah Beach Resort. Her kan du ta en frisk cocktail og bestille sushi om du skulle være sulten. Eller ta heisen opp til åttende etasje på hotell Media One for et avslappende poolparty på Coco on 8.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Dubai, finn og bestill en reise til Dubai eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Dubai

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er så å si ubegrenset. Les våre reisetips for å bl.a. finne spennende severdigheter, fantastiske strender og makeløs shopping.

Se alle reisetips til Dubai

Dubai

  • Direktefly med prisbelønte Emirates
  • Weekendturer til Dubai
  • Kombiner by og strandliv
Finn og bestill reise til Dubai

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.