Bilde av: Wild Wadi Water Park i Dubai

Wild Wadi Water Park – moro for hele familien

Trenger du å avkjøle deg, men vil ha fart og spenning samtidig, så dra til Wild Wadi Water Park. Badelandet har 30 attraksjoner som passer alle aldersgrupper og tempo. Bølgebassenget, Lazy river eller paradenummeret Jumeriah Sceirah – hva blir din favoritt?

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Lazy River, Wild Wadi Water Park i Dubai

Vil du bare kose deg i vannet, så er det Juha’s Journey du skal sikte deg inn på. Er du av det mer eventyrlystne slaget, så skal du spasere til Tantrum Alley hvor du finner noen ganske så nervepirrende turer.  

Vanntemperaturen i Wild Wadi Water Park er tilpasset årstiden, slik at du får en så god opplevelse som mulig. Derfor er vannet litt varmere i vinterhalvåret og litt kaldere om sommeren, når behovet for litt avkjøling er større.

Vil du roe ned med en liten pause, så kan du leie en cabaña – i dette tilfellet nærmest et lite partytelt – med plass til opptil åtte personer. De ligger fint til i parken og er utstyrt med solstoler med puter, parasoller og badehåndklær. Der er også lite kjøleskap med kaldt vann, mineralvann og frukt.

Moro for både små og store

Hit er barn og voksne i alle aldre velkommen, også de aller minste så lenge de har badebleie på. På noen av attraksjonene må barna være minst 110 cm lange, men det finnes også sklier for dem som er mindre enn som så.

Wild Wadi Water Park i Dubai

Attraksjoner for barn under 110 cm

Juha’s Journey – Man sitter i en liten gummiflåte og seiler en 360 meter lang så kalt "Lazy River" i tre etapper. På de to første etappene puffes du opp en liten bakke med vannkanoner, for så å kjøre utfor på den siste. Barna har lov til å kjøre alene, men Wild Wadi Water Park ser gjerne at du er med og passer på.

Flood River – Reisen begynner i et lite plastbasseng med plass til ett barn. Også her sørger vannkanoner for at du kommer opp bakken og dermed får litt mere fallhøyde utfor "strykene". Dette er en hyggelig tur, uansett alder, og litt mer spennende enn for eksempel Juha’s Journey. Barn som ikke er svømmedyktige får låne flytevester.

Juha’s Dhow and Lagoon – Juha’s Dhow and Lagoon ligger litt for seg selv og er som et eget lite badeland for de yngste der vannskliene står i forhold til størrelsen på ungene.

Breakers' Bay – Dette er et stort basseng med bølgemaskin. Barn som ikke er svømmedyktige bør ha flytevest; bølgene kan bli opptil halvannen meter høye.

Master Blasters – Her sitter du alene i flåten og kjører i en vannsklie som strekker seg ut over hele parken. Det er lagt inn noen stopp underveis der du kan få pusten igjen før vaktene puffer deg videre. Dette er en av turene som tar lengst tid.

Whipeout and Riptide – Dette er en av de få surfemaskinen som finnes. Lån en våtdrakt og legg deg på magen for å teste hvordan det kjennes å surfe på en stor bølge. Har du surfet mye før, så kan dette bli en virkelig morsom utfordring.

Mat og drikke

Det er ikke tillatt å ta med mat og/eller drikke inn i Wild Wadi Water Park, bortsett fra en liter med vann på flaske. Det er flere restauranter på området med alt fra grillmat til pizza, og kiosker som selger is, popcorn og mineralvann.  

Åpningstider

Parken er åpen kl. 10.00–17.30. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Dubai, finn og bestill en reise til Dubai eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Dubai

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er så å si ubegrenset. Les våre reisetips for å bl.a. finne spennende severdigheter, fantastiske strender og makeløs shopping.

Se alle reisetips til Dubai

Dubai

  • Direktefly med prisbelønte Emirates
  • Weekendturer til Dubai
  • Kombiner by og strandliv
Finn og bestill reise til Dubai

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.