Restaurant i Dubai

Syv restauranter i Dubai

Dubai byr på et enormt tilbud av gode restauranter. Her kan du nyte av mat fra alle verdens hjørner, fra fast-food for en billig penge til luksuriøse gourmetrestauranter. Vi kjenner sju restauranter som vi vil tipse deg om.

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Et glass te på kafé i Dubai

Brunch på Warehouse

Er du i bydelen Al Garhoud skal du passe på å prøve av en brunch som gir mye for pengene på Warehouse, den ligger på hotell Le Meridien Dubai. Her kan du spise og drikke deg mett på en øl- og grillbuffé fylt med forretter, godsaker fra grillen og desserter. Legger til 100 AED får du drikke så mye du vil fra et utvalg ølsorter. Du kan også velge å kjøpe en mojitobrunch. Husets vin er inkludert i prisen. Brunch serveres mellom kl. 13.00 og 15.45. Warehouse er et veldig hyggelig sted for å tilbringe en ettermiddag eller en kveld for den som setter pris på en livlig stemning. Bordreservasjon anbefales.

Adresse: Warehouse, Le Meredien Dubai, Al Garhoud, Dubai, tel +971-470 226 15.

Variert matkultur fra hele verden

En populær libanesisk restaurant i Dubai er Reem Al Bawadi på Jumeirah Beach Road. Den har et godt rykte og hit kommer mange lokale kjendiser for å spise godt. Alkohol serveres ikke. Bordreservasjon kan være lurt, tel: +971-439 474 44. 

Social House venter en herlig meny med lekkerheter fra hele verden. Hva sier du til om sushi, sashimi, gresk salat, pizza, pasta, hamburger, fisk, kjøtt og mye mer? Her kan du velge om du vil sitte inne eller ute på terrassen. Ute har du en magisk utsikt over fonteneshowet utenfor Burj Khalifa. Å spise mens den mektige fontenedansen spilles er en fantastisk følelse. Tel: +971-433 986 40.

Å spise på den brasilianske restauranten Fogueira er en opplevelse og noe du ikke bør gå glipp av om du er en kjøttelsker. Restauranten ligger i 35te etasje på hotell Delta by Marriott Jumeirah Beach og har en fantastisk utsikt over Dubai Marina og den kunstige øya Palm Jumeirah. Bordreservasjon anbefales. 

Adresse: Ramada Plaza Jumeirah. Tel: +971-443-988 8830.

Delikate skalldyr i Dubai

Mat i luksusklasse

På den lille piren utenfor hotell Al Qasr ligger en av Dubais beste skalldyrrestauranter, Pierchic. Restauranten sies å ha den beste utsikten over Den arabiske gulfen. Her kan du nyte en romantisk middag av beste kvalitet, og det er et perfekt sted for å feire spesielle anledninger. Bordreservasjon kreves.

Adresse: Pierchic, Al Qasr Hotel, Madinat Jumeirah, Jumeirah Road, Dubai. Tel: +971-436 667 30.

Armani/Mediterraneo er en restaurant som eies og drives av Armani. Denne femstjerners restaurant tilbyr lunsj og middag i toppklasse – tilberedt av Dubais beste kokker. Her får du en vennlig velkomst i stilige omgivelser og mens du spiser kan du bivåne det vakre fonteneshowet fra bordet, eller hvorfor ikke gå ut på terrassen. Bordreservasjon kreves.

Adresse: Mediterraneo, Burj Khalifa, Downtown Dubai. Tel: +971-488 834 44.

Al Hadheerah på Bab Al Shams

Legg turen ut hit til denne eksklusive restaurant og få en fantastisk opplevelse. Al Hadheerah ligger midt i ørkenen og er en utendørsrestaurant av høy klasse. Her er det ikke bare mat som står på menyen men en rekke aktiviteter som sang, magedans, folkedans og vakre henna-tatoveringer. Dette er en luksuriøs opplevelse utenom det vanlige.