The Westin Dubai Mina Seyahi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Er kun det beste godt nok? Da er det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi midt i blinken for dere. Hotellet ligger på flotte Jumeirah Beach med utsikt over Palm Island. Her finner dere alt som trengs for en herlig ferie, eller hva sier dere til flere spektakulære basseng, et badeland og en 700 meter lang privat sandstrand. Utover det er det også et spa og mange restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Badeland og lekeland
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotell med alt du kan tenke deg for en deilig sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhet for deg som vil utforske mer av Dubai.

Flere basseng og egen strand
Her er det seks basseng, der ett basseng er kun for voksne, to barnebasseng med soltak og et 25 meters basseng for svømmetrening. På den 700 meter lange hotellstranda er et rom for avslapping og lek. Her kan du leie SUP, kajakker og snorklingutstyr mot avgift. Ved bassengområdet er det solsenger og parasoll. Tørsten kan du slukke i swim-up baren i det store bassenget. Inngang til badelandet Jungle Bay er inkludert for hotellets gjester. Dette vil ha flere basseng, 13 spektakulære vannsklier, plaskebasseng for barna og et basseng med bølgemaskiner

Flere restauranter og eget vann
Hotellet har hele 14 restauranter, med mat fra hele verden. Her presenteres noen av hotellets restauranter, Minas Kitchen serverer frokost, lunsj og middag. El Sur byr på spanske tapasretter og paella, Baba steakhouse og Sui Mui har det beste fra det japanske kjøkkenet. Bussola er en italiensk restaurant og Bounty Beets lager veganske-, vegetar- og glutenfrie retter. Avslutt dagen med noe godt i glasset i hotellets egne vinbar eller i en av hotellets andre barer. I noen av restaurantene er det kleskode. Hotellet produserer sitt eget vann som de kaller for BE WTR.

Helse og velvære
Den som ikke vil ligge på latsiden hele ferien kan benytte hotellets treningsrom, som holder åpent døgnet rundt. Myk opp musklene etter treningsøkten i badstua eller unn deg et besøk hotellets spa – Heavenly Spa. Her er det både kropps- og ansiktsbehandlinger, jacuzzi og hvilerom mot avgift.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gjester i clubrom får tilgang til Club Lounge i åttende etasje, åpent fra kl. 7.00 til 23.00. I tillegg til privat innsjekk og høyhastighets internett er også inkludert:

 • Kontinental frokost kl. 7.00-11.00.
 • Lettere lunsj kl. 12.00-14.00.
 • Afternoon Tea, med bakverk og små sandwicher kl. 15.00-17.00.
 • Varme og kalde snacks kl. 18.00-20.00.
 • Søtsaker kl. 20.30-22.00.
 • Et utvalg av alkoholfri og alkoholholdig drikke kl. 12.00-22.00.

Barn er velkommen i familieområdet i Club Loungen.

Øvrig:
Wifi inkludert på hele hotellet. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakke og shopping i verdensklasse.

Aldersgrense
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj- eller middagsbuffé).
 • Nyttårsmiddag.

Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten Minas Kitchen, kl. 7.00-10.30, 12.30-15.00 respektive kl. 18.00-22.30.

Det er mulig å bytte middagsbufféen mot en tre-retters middag i en av á la carte-restaurantene. Velg en forrett, en hovedrett og dessert fra restaurantens meny.

Verdt å vite

Tennisbanen på hotellet er stengt inntil videre for renovering.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhet ved den berømte promenadegata The Walk i Jumeirah Beach. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Legg gjerne til All Inclusive så får du tilgang til alle restaurantene på hotellet.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du på stranda. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet. Her er det flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink og middag på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.