Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet ved strand. God service.
-
Ingen ting.

Bekreftet gjest: 2020-03-18


7 av 10

+
Maten
-

Bekreftet gjest: 2020-01-12


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

3154 vurderinger
Utmerket
 
2190
Veldig bra
 
495
Bra
 
233
Mindre bra
 
109
Dårlig
 
127

Fem siste vurderinger

03.05.2019

Innlegg av oscaro283 Finnøy, Norge

Fantastisk

Et fantastisk besøk av hotellet i april mnd, en del av dette var fasilitetene som gjorde. Hyggelige og service innstilte betjening. Vi hadde inkludert frokost som absolutt var verd det. Ok rom ikke for store men helt greie. Stranden får et lite minus og lunsj menyen på restauranten var ikke så spennende. Men alt i alt tilnærmet 5stjerner

 
02.01.2019

Innlegg av SlavisaGacic Norge

Fantastisk

Alt gikk helt fantastisk. Fra mottaket til avreise. Vi bodde i en leilighet og det vil jeg anbefalle. Veldig hyggelige og serviceinnstilte ansatte som fokuserer på det lille ekstra. Vi var her til jul og nytt år, og fikk gaver, personlige kort, frukt, avis etc. Hvis det var noe vi skulle ha dratt ned på så var det at bassenget var litt kaldt, utenom det så er dette et fantastisk sted for familier. Deilig mat, kort avstand til alt og veldig ansatte.

 
30.10.2018

Innlegg av 24trulsg Bergen, Norge

Kunne ha vært bedre

Vi ankom Dukes seint, etter å ha flydd fra Norge. Vi ankom, innsjekking gikk greit. Kom på rommet, som ikke var klargjort for tre personer. De måtte gjøre klar den tredje sengen, en sovesofa som IKKE gikk an å ligge lenge i. Jeg gikk for å klage, de kom opp og la ned en ekstra "madrass", men allikavell kjente jeg alle spilene i xtra sengen. Så jeg orket ikke å gå ned igjen og klage på dette..... Dagen etterpå så gikk vi ut på balkongene vi hadde, og de var skitten. Var tydeligvis ikke noe prioritet og rengjøre disse imotsetning til andre hotell vi har bodd på i Dubai. Og etter en frokost som egentlig ikke kunne kalles for frokost så gikk vi ut for å sjekke ut hva de hadde å tilby. Vi kom til bassenget, fikk noen veldig greie plasser under hele oppholdet. Men de siste dagene så så vi det at liggeunderlagene var utslitte. Så manglet det fliser på både lazy river og i bassenget. Og dagen før avreisen så skulle jeg ta speilrefleks kameraet mitt med meg ned, spurte ene securityen om jeg fikk lov å gå noen meter innenfor avgrensingen de hadde ved bassenget. Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde professjonelt kamera utstyr og det kunne han ikke tillate. Prøvde å forklare han det at dette er ikke noe proff bilder, bare til min private samling men fortsatt på en uforskammet tone formidlet han det at dette ikke var tillatt. Seinere på kvelden ringte en av sjefene, etter jeg hadde klaget i resepsjonen, og sa han kunne følge meg innenfor men da sa jeg det at jeg ikke var interresert mer etter en slik behandling av vakten. Og det som var ett STORT problem, AC tente flere ganger. Endte opp med at man hadde en MEGET urolig nattesøvn denne uken vi var der. Og ved avreise ble det oppdaget at det var en "badehette" som dekket over røykvarsleren på rommet. Hva om det så skulle oppstå en brann ?? Og housekeeping kom på varierte tider på døgnet, to til tre ganger rett før vi skulle gjøre oss klar for å spise middag!!!! da var kl 1700-1800..... Når vi da skulle reise, så kvelden i forkant hadde jeg bestilt vekking. Men ble vi vekket ?? NOPE !! Heldigvis hadde vi flere klokker på, så det var ikke noe problem. Så etter min mening så er det hoteller som er bedre enn dette. Jeg skal ikke hit mer.....

 
29.04.2018

Innlegg av Jarlm Oslo, Norge

Kjempefint hotell

Er her for 2.gang på seks måneder. Er ikke like fornøyd denne gangen. Rom et flotte, hotellet er flott, basseng og strand er flott. Det som trekker ned er dårlig utvalg av pålegg til frokost,kun to typer kjøttpålegg... Renhold på stranden er ikke bra, vi var nede tidlig alle dager og det lå igjen søppel fra dagen før...her bør det lages en rutine. Servitører på stranden er veldig lite service vennlige. Tok lang tid å få deres oppmerksomhet... ellers et flott alternativ på palmen.

 
14.04.2018

Innlegg av katjacobsen71

Kjempefint Hotell

Vi bodde på Hotellet i 9 netter, påsken 2018. Kjempegod service av alle ansatte, utrolig flott hotell, rent og pent. Fin beliggenhet, med basseng ig strand. En del støy fra byggearbeid rett ved siden av var litt kjedelig da dem starter tidlig morgen, men sånn er det i hele Dubai. Det bygges over alt.