Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aloft Palm Jumeirah er et lite, moderne hotell med fargerike detaljer i Dubai. Her kommer du snart i feriemodus i en solseng ved bassenget med utsikt mot havet og Burj Al Arab. Det hyggelige personalet hjelper gjerne til med hva du enn skulle ha på hjertet.

I bassengområdet er det temperaturregulerte basseng, solsenger og parasoller. Barnebassenget ligger i skyggen. Poolbar med snacks. Hotellet har en privat strand, No'shu Beach, som ligger bare en kort tur unna. 

Det er flere spennende internasjonale restauranter, hovedrestauranten East & Seabord serverer frokost, lunsj og middag, inne eller på terrassen med utsikt over bassenget. På Luchador Cantina & Cocktail kan du spise meksikansk på en takterrasse med utsikt over Dubai. Det er også en mindre kafé med lettere måltider som er åpen døgnet rundt og barer, der noen serverer vannpipe.

Treningsrom med aldersgrense 14 år inkludert. Massasje mot avgift. Kveldsunderholdning 3-5 ganger i uken på Lunchador Cantina & Cocktail.

Wifi i fellesområdene inkludert. Hotellbuss hver dag til offentlig strand på Jumeirah Beach Residences, shoppinggalleriene Marina Mall og Mall of the Emirates. Båttransport til New Dubai Harbour.

Måltider

Inkludert.

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé eller fast meny på East & Seabord kl. 7.00-11.00.
 • Lunsjbuffé på East & Seabord, kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj (hovedrett og dessert) i Splash poolbar kl. 12.30-16.00.
 • Snacks i Splash poolbar kl. 16.00-18.00.
 • Snacks i No' Shu Beach bar kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé på East & Seabord kl. 19.00-23.30.
 • Fast meksikansk meny på Luchador kl. 18.30-21.00. Dog ikke torsdag og fredag. Bordreservasjon lørdag til onsdag.
 • Middag (en hovedrett og en dessert) i Andiamo Pizza! kl. 17.00-23.00. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger som soft drinks, øl og vin kl. 12.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det pågår byggearbeider i området der hotellet ligger som kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotell som oser luksus og legger grunnlaget for en uforglemmelig ferie. Hotellet ligger på verdens største kunstige øy, The Palm Jumeirah og har en perfekt beliggenhet like ved den private stranda. Her finner du to bassengområder med blant annet et evighetsbasseng og en lazy river. To restauranter, der den ene er en internasjonale anerkjent indisk restaurant.