Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utrolig flott hotell med veldig bra beliggenhet på Palmen, store og fine rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol og bad
Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai kan du slappe av i det herlige bassengområdet som har et basseng fer de større og et separat barnebasseng fer de minste. Foretrekker du sand mellom tærne og et herlige bad i det krystallklare havet har hotellet også en privat sandstrand. Både i bassengområdet og på den private stranda er solsenger, parasoller og håndkleservice inkludert. Her kan du også bestille noe friskt å drikke i pool- eller strandbaren.

Treningsrom og spa
For den aktive er det et treningsrom som tilbyr gruppetrening og treningsrom, inkludert fro hotellets gjester. Det er også mulig å bestille PT mot avgift. På Saray Spa, som ligger på hotellet, kan du unne deg en herlig massasje eller en deilig behandling mot avgift.

Restauranter
På hotellet er det flere hyggelige restauranter med kjøkken fra alle verdenshjørner. Hva sier du til italiensk på trattoria Cucina, som blant annet frister med hjemmelaget pasta og pizza? Eller hvorfor ikke den meksikanskinspirerte strandrestauranten Señor Pico, som dessuten serverer fantastiske cocktails! Frokost, lunsj og middag inntas i bufférestauranten Levantera og bestiller du halvpensjon er flere restauranter inkludert, da benytter du hotellets kredittsystem med rabatter.

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellområdet inkludert på stranda.

Måltider

Inkludert

 • I noen rom frokostbuffé, i andre halvpensjon.
 • Nyttårsmiddag.

Informasjon om hotellets halvpensjon
Halvpensjonen omfatter frokost samt lunsj eller middag i bufférestauranten Levantera. Frokosten serveres kl. 7.00-11.00, lunsj kl. 12.30-15.30 og middag 18.30-22.30.

Eller du kan benytte din daglige halvpensjonskreditt på AED 150 per voksen og barn 6 til 12 år får en kreditt på AED 85. Sjekken kan benyttes som delbetaling på regningen - mat og drikke på følgende restauranter:

 • Lunsj i à la carte-restauranten Myami, internasjonale retter kl. 12.00-19.00.
 • Lunsj eller middag i à la carte-restauranten Cucina, italienske retter kl. 12.00-15.00 respektive kl. 18.00-23.00.
 • Lunsj eller middag i à la carte-restauranten Senor Pico, meksikanske retter kl. 12.00-24.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Above Eleven, peruanske/japanske retter kl. 18.00-24.00. Restauranten har en aldersgrense på 13 år.
 • Middag i den japanske à la carte-restauranten OKKO, kl. 18.00-24.00. Restauranten har forskjellige aldersgrenser om kvelden.
 • Middag i à la carte-restauranten Smoki Moto & Acquasale kl. 18.00-24.00.

Gjester med halvpensjon kan også benytte kreditten på restauranter som er tilknyttet dine around-konseptet rundt omkring i Dubai. Les mer om [Dine Around]((https://www.morecravings.com/en/offers/dine-around).

Alle à la carte-restaurantene krever bordreservasjon.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotell som oser luksus og legger grunnlaget for en uforglemmelig ferie. Hotellet ligger på verdens største kunstige øy, The Palm Jumeirah og har en perfekt beliggenhet like ved den private stranda. Her finner du to bassengområder med blant annet et evighetsbasseng og en lazy river. To restauranter, der den ene er en internasjonale anerkjent indisk restaurant.