Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotell som oser luksus og legger grunnlaget for en uforglemmelig ferie. Hotellet ligger på verdens største kunstige øy, The Palm Jumeirah og har en perfekt beliggenhet like ved den private stranda. Her finner du to bassengområder med blant annet et evighetsbasseng og en lazy river. To restauranter, der den ene er en internasjonale anerkjent indisk restaurant.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel har to bassengområder. Rett ovenfor stranda ligger evighetsbassenget med en magisk utsikt mot Dubais skyline og verdens største pariserhjul. Det andre bassengområdet har et basseng som er en lazyriver med en grunnere barneseksjon. De to utendørsbassengene samt innendørsbassenget holder cirka 28-31 grader, sommer som vinter. Solsenger og parasoller inkludert ved bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert. Innendørsbasseng i 14. etasje med panoramautsikt, hvilestoler og poolbar.

Frokost, lunsj og middag inntar du i bufférestauranten Great British Restaurant der det serveres klassisk britisk mat. I hotellets 15. etasje ligger den internasjonalt kjente indiske à la carte-restauranten Khyber med smaker fra området rundt Mumbai, åpen til middag. I klassisk stil og med en elegant touch serveres cocktails i Dukes Bar, åpen fra sen formiddag til langt etter midnatt. Det er også en champagne- og te lounge samt en sigar- og whiskybar.

Lekerom. Du finner også et treningsrom med fin utsikt over marinaen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger i nærheten av det nylig åpnede Nakhell Mall. Hotellbuss til Mall of the Emirates og Marina Mall.

Aldersgrense
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Serveringstider i bufférestauranten Great British Restaurant

  • Frokost kl. 7.00-11.00.
  • Lunsj kl. 13.00-15.00.
  • Middag kl. 19.00-22.30.
  • Du kan også velge å spise en fast trerettersmiddag i à la carte-restauranten Khyber kl. 17.00-23.00. Bordreservasjon.

På nyttårsaften erstattes middagen med en lunsj.

Alle hotell – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.